0

Χρειαζόταν μια «ένεση» ψυχολογίας ο Παναθηναϊκός μετά την άδικη ήττα από την ΑΕΚ προ ολίγων ημερών και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από μια επίσημη νίκη που έφερε μάλιστα και πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Τριφύλλι παρά τις 9 αλλαγές σε σχέση με την Αγια-Σοφιά είχε άκρως θετική απόδοση και μερικές «αποκαλύψεις», ενώ φυσικά, περιμένει και την ενσωμάτωση του Κλαϊνχάισλερ!

Γιούρι Λοντίγκιν (8/10): Δεν δέχθηκε γκολ στο «ζευγάρι» των αγώνων με τον Βόλο στο Κύπελλο. Θα έχει ενδιαφέρον, αν θα παίξει στα προημιτελικά!

Φακούντο Σάντσες (8/10): Καλή εμφάνιση από τον δεξιό μπακ. Δεν δέχθηκε πίεση στο ανασταλτικό κομμάτι και αυτό του έδωσε την ευκαιρία να προωθηθεί σε αρκετές περιπτώσεις στο μισό του Βόλου. Στο 80′ έδωσε έτοιμο γκολ στον Σπόραρ με το κεφάλι. Ολοκλήρωσε το ματς σαν αριστερό μπακ.

Αχιλλέας Πούγγουρας – Ζβόνιμιρ Σάρλια (8/10): Το πετυχημένο δίδυμο των πρώτων πέντε αγώνων του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος δεν απογοήτεψε ούτε και το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλία.

Τιμοτέους Πούχατς (7/10): Αν και βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες περίπου στο Τριφύλλι, ο Πολωνός έδειξε θετικά στοιχεία στην πρώτη του παρουσία στη βασική ενδεκάδα. Στο πρώτο μέρος δοκίμασε ένα ωραίο διαγώνιο σουτ, ενώ προσπάθησε να «φτιάξει» και γκολ με κάποιες σέντρες. Η μοναδική άσχημη στιγμή για εκείνον, σημειώθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όταν έχασε αντίπαλο και παραλίγο να κάνει πέναλτι (διορθώθηκε η απόφαση με χρήση VAR). Αποχώρησε στο 75′ για την είσοδο του Παλάσιος.

Ρούμπεν Πέρεθ (8/10): Έδειξε την ποιότητά του σε μια απίθανη μακρινή μεταβίβαση που έβγαλε τον Φώτη Ιωαννίδη σχεδόν… μέσα στο τέρμα στη φάση του 1-0 του Τσέριν. Γενικότερα, δεν έπαιξε στο «κόκκινο» και εξοικονόμησε ενέργεια ενόψει ΠΑΣ. Στο 64′ αντικαταστάθηκε από τον Σπόραρ.

Ένις Τσόκαϊ (7/10): Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αλβανό χαφ. Εκείνος συνέβαλε στην κυκλοφορία της μπάλας, έδειξε μαχητικό πνεύμα και έτρεξε αρκετά. Στο 90΄ επιχείρησε ένα σουτ με υποσχέσεις, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Άνταμ Τσέριν (8/10): Προερχόμενος από τη χειρότερή του εμφάνιση με τα «πράσινα», ο Σλοβένος χαφ βρήκε τον τρόπο να ανακτήσει το «μομέντουμ» απέναντι στην αγαπημένη του ομάδα. Έφθασε τα 3 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκό… και τα 3 απέναντι στον Βόλο!

Γιώργος Βαγιαννίδης (9/10): Φοβερή εμφάνιση από τον Έλληνα μπακ που ήταν ο κορυφαίος του Τριφυλλιού στο πρώτο ημίχρονο. Ταλαιπώρησε ουκ ολίγες φορές την άμυνα του Βόλου, είχε γρήγορες αποφάσεις, στον αγωνιστικό χώρο αναδείχθηκαν η ταχύτητα και η καλή τεχνική του κατάρτιση. Δημιούργησε υπέροχα στον Βέρμπιτς στο πρώτο τέταρτο, αλλά εκείνος αστόχησε. Έγινε αλλαγή στο 81′ για να μπει ο Κουρμπέλης.

Μπενιαμίν Βέρμπιτς (4/10): Πέρα από την προαναφερθείσα χαμένη ευκαιρία, δε φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι ο Σλοβένος εξτρέμ. Στο 64′ άφησε τη θέση του στον Μπερνάρ.

Φώτης Ιωαννίδης (8/10): Σε ένα ματς με απείρως ελάχιστη «πίεση» σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, ο Έλληνας φορ με μια καθαρή ματιά στο γήπεδο είδε την εύκολη πάσα μετά από ντρίμπλα σε τερματοφύλακα και σιγούρεψε το γκολ. Σε καμία περίπτωση δεν πλάσαρε άσχημα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά τις περισσότερες φορές η απλή μέθοδος είναι και η θεμιτή!

Αντράζ Σπόραρ (7/10): Από το 64′ και μετέπειτα, ο Παναθηναϊκός έγινε πιο απειλητικός με την παρουσία δύο φορ στο βασικό σχήμα, ενώ υπήρξε καλή ισορροπία και στην άμυνα. Προειδοποίησε μια φορά ο Σλοβένος, τη δεύτερη σκόραρε για να «κλειδώσει» τη νίκη των πρασίνων!

Μπερνάρ (8/10): Μακράν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού από τη διακοπή για το Μουντιάλ και μετέπειτα. Ο Βραζιλιάνος κάνει «παππάδες» στο γήπεδο, πλέον, εμφανίζεται πιο απελευθερωμένος, αφού έχει προσαρμοστεί πλήρως στην Ελλάδα. Ένα τρομερό τακουνάκι προς το τελευταίο δεκάλεπτο για τον Σπόραρ ήταν το highlight της αναμέτρησης!

Σεμπαστιάν Παλάσιος (4/10): Για ακόμη μια φορά, δεν «τελείωσε» φάση ο Παλάσιος και φαίνεται πως κάτι… δεν του πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα. Είναι σίγουρο πως θα επανέλθει!

Δημήτρης Κουρμπέλης – Γιάννης Κώτσιρας (-): Δεν μπορούν να κριθούν.

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Πούγγουρας: ” Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη”

Previous article

Ντόμινο μεταγραφών με Παναθηναϊκό, Μαντσίνι, Κάουλι, Λουντογκόρετς βλέπουν οι Βούλγαροι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.