0

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την μεταγραφική του δραστηριότητα και διάφορα σενάρια “ξεπηδούν” από τα Μ.Μ.Ε ανά τον κόσμο


Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Κλαϊνχάισλερ, ο οποίος πριν λίγες ώρες έφτασε στην Αθήνα. Οι μεταγραφές του Τριφυλλιού, όμως δεν σταματάνε εκεί. Συγκεκριμένα, ο Γιοβάνοβιτς βλέπει και θετικές εξελίξεις όσον αναφορά το θέμα του Κάουλι.

Στην Βουλγαρία γράφουν πως τον παίκτη του Άρη, τον Μαντσίνι, θέλει να φέρει στο ρόστερ της η Λουντογκόρετς. Επίσης, αναφέρονται σε δημοσιεύματα πως αν η Λουντογκόρετς πουλήσει τον Κάουλι στο Τριφύλλι τότε θα μπορέσει να υπάρξει πρόταση για τα δικαιώματα του Μαρτσίνι από την πλευρά των Βούλγαρων.

Στην ιστοσελία “gol.bg” αναφέρεται ακόμη: “Η Λουντογκόρετς παρακολουθεί την κατάσταση γύρω από τον Αργεντινό επιθετικό Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο 25χρονος παίκτης ανήκει στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Μέχρι στιγμής, ο Μαντσίνι κάνει μια καλή σεζόν. Συμμετείχε σε 15 αγώνες πρωταθλήματος, στους οποίους σημείωσε 3 γκολ.

Υπάρχει ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας για αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Μπορεί να παίξει ως πλέι μέικερ, αλλά χρησιμοποιείται πιο συχνά στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Μια πρόταση για τα δικαιώματά του θα μπορούσε να γίνει αν η Λουντογκόρετς πουλήσει τον Κάουλι. Τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό τον θέλει ο Παναθηναϊκός”

Πηγή: paopantou.gr

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν στον Βόλο

Previous article

Καλή η πλάκα αλλά όχι και έτσι!…Παίκτης 20 εκ στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.