0

Συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις ο Παναθηναϊκός

Στην Αθήνα έφτασε σήμερα η νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού, Κλάινχαϊσλερ με το Τριφύλλι να μην σταματά εκεί. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δει θετικές εξελίξεις στο θέμα του Κράουλι, έχοντας βάλει στο “στόχαστρο” ακόμη έναν παίκτη, συγκεκριμένα φορ.

Το “βλέμμα” του Παναθηναϊκού έφτασε στην Γερμανία και μάλιστα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Από τον συγκεκριμένο σύλλογο θέλει να φύγει ο Ράφαελ Μπορέ και να ψάξει να βρει έναν νέο “σταθμό” για την καριέρα του. Εκεί έρχεται και “κολλάει” το Τριφύλλι, το οποίο ψάχνει να βελτιώσει το ρόστερ του.

Αν και οι “πράσινοι” έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 27χρονου, αυτό δεν σημαίνει πως δεν παύει να είναι μία δύσκολη υπόθεση. Η Άιντραχτ θα προτιμούσε πώληση με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ παρά δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Κολομβιανό. Εκτός από το Τριφύλλι, τον Μπορέ τον έχουν “τσεκάρει” οι Ρίβερ Πλέιτ και Τίγκρες, με την Τίγκρες να προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ!.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ντόμινο μεταγραφών με Παναθηναϊκό, Μαντσίνι, Κάουλι, Λουντογκόρετς βλέπουν οι Βούλγαροι!

Previous article

Το πανόραμα της Euroleague: Ανάγκη για “σοκ” στον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.