0

Ακόμα μία φορά φέτος ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ. Σε ματσάρα-διαφήμιση του βόλεϊ, που κρίθηκε στους 36 πόντους και με ανατροπή στο 4ο σετ, οι πράσινοι νίκησαν στις λεπτομέρειες 3-1 μέσα στο Παλατάκι κι έπιασαν τον Δικέφαλο στη 2η θέση.

Σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού και πλέον δεύτερη θέση. Οι «πράσινοι» έφυγαν νικητές από το PAOK Sports Arena, επικρατώντας ξανά επί του ΠΑΟΚ με 1-3 και πήραν το πλεονέκτημα για τους ημιτελικούς. Πρώτος με +5 πλέον ο Ολυμπιακός, που πήρε το δίποντο στη Σύρο.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα και με τα αλλεπάλληλα λάθη του ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 6-11, επιβάλλοντας το παιχνίδι του από νωρίς. Ο Δικέφαλος με δικό του σερί έπιασε τους πράσινους στους 12, αλλά οι φιλοξενούμενοι με επιθετικό ντεμαράζ απέκτησαν απόσταση ασφαλείας (13-18).

Χωρίς να αντιμετωπίσει θέματα έως το τέλος, η ομάδα του Ανδρεόπουλου έκανε το 0-1 με 18-25 μετά από λάθος του Σωτηρίου, σε ένα σετ το οποίο έφτασε εύκολα στα χέρια του Παναθηναϊκού.

Έτσι κάνει τις μεταγραφές ο Γιοβάνοβιτς

Previous article

Σιγάλας: «Πιο δεμένος πλέον ο Παναθηναϊκός, τον ανέβασε επίπεδο ο Μπέικον»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.