0

Αλλαγές στην βαθμολογία της Volley League προκάλεσε η νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τους «πράσινους» ν’ ανεβαίνουν στην δεύτερη θέση και να πλησιάζουν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Πυλαίας έδωσε βαθμολογική ανάταση στους «πράσινους», οι οποίοι αν και ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ, πέρασαν στην δεύτερη θέση με 24 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη, παρέμειναν στην πρώτη θέση παίρνοντας μία νίκη δύο πόντων κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, μιας και η αναμέτρησή τους οδηγήθηκε στο tie break. Την τετράδα συμπληρώνει ο Μίλων, ο οποίος πήρε μία καθαρή νίκη κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

Σημειώνεται πως ΟΦΗ και Κηφισιά «ρίχνουν» την αυλαία της 11ης αγωνιστικής, το απόγευμα της Κυριακής (15/1).

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Μπαίνουν και άλλοι στην εξίσωση, έρχεται η νίκη

Previous article

Θέλει νίκη με Άρη και καλή εμφάνιση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.