0

Το κλίμα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, οι «πράσινοι» ψάχνουν αλλά δεν έχουν βρει κάποια καλή περίπτωση για ενδεχόμενη αντικατάσταση του Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε απέναντι στη Μακάμπι μια νίκη-ανάσα στην Ευρωλίγκα, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από 6 συνεχόμενες ήττες.

Ο Γιώργος Πετρίδης, ρεπόρτερ των «πράσινων» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά και για τις παθογένειες που συνεχίζουν να υπάρχουν και φάνηκαν απέναντι στη Μακάμπι παρά τη νίκη.

«Είχε το χειρότερο σερί στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός, όταν νικάς μετά από τόσο καιρό υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα. Η απόφαση για αλλαγές πάντως είναι δεδομένη, ίσα ίσα έχουν καθυστερήσει κιόλας. Ακόμα και απέναντι στη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός πήγε να αυτοκτονήσει στο κρίσιμο σημείο, έχασε διαφορά 9 πόντων σε λίγα λεπτά. Υπάρχουν παθογένειες στην ομάδα, δεν πρέπει να κρυφτούν κάτω από το χαλί λόγω της νίκης.»

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για το αν οι αλλαγές καθυστερούν λόγω του ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμα κάτι ενθαρρυντικό, τόνισε πως «Δεν έχει βρει κάποιον υποψήφιο προπονητή ο Παναθηναϊκός για το ενδεχόμενο να φύγει ο Ράντονιτς. Κρούσεις πιθανότατα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, όμως δεν υπήρχε κάτι ενθαρρυντικό για να το προχωρήσει. Όποιος και να έρθει όμως θα αναλάβει μια ομάδα που δεν είναι δική του, δεν είναι κάτι εύκολο. Ένας νέος προπονητής όμως μπορεί να αλλάξει το κλίμα, να εμπνεύσει την ομάδα περισσότερο. Ο Ράντονιτς δεν εμπνέει την ομάδα».

Όσον αφορά τον παραγκωνισμό του Μάριους Γκριγκόνις και το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί ξανά ο Άντριους, ο Γιώργος Πετρίδης σχολίασε ότι «Ο Γκριγκόνις είναι παραγκωνισμένος, δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα στα λίγα λεπτά που παίζει. Δεν τον έχει εκμεταλλευτεί όπως πρέπει ο Παναθηναϊκός, έχει αδιαμφισβήτητη ποιότητα σαν παίκτης. Ο Άντριους θεωρεί ακόμα τον εαυτό του μέλος της ομάδας, αλλά αν ξαναπαίξει θα φανεί ότι έκανε μεγάλο λάθος ο Παναθηναϊκός που πριν λίγους μήνες τον είχε αδειάσει τελείως»

Στη συνέχεια, μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την Basket League, αναφέροντας πως «Ο Μποχωρίδης θα είναι εκτός, και ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει ως έβδομος ξένος»

Τέλος, αφού ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν θετικές εξελίξεις στο θέμα του ΟΑΚΑ, τόνισε ότι «Υπάρχει περισσότερη αισιοδοξία, όμως δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Ας περιμένουμε την οριστικά εξέλιξη για να είμαστε σίγουροι».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

«Πράσινο» μεγαλείο, στο ΟΑΚΑ με το ΑΜΕΑ παιδί που δεν είχε μπει στην OPAP Arena (Pics)

Previous article

Το μήνυμα του Ερνάντεζ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.