ΒΟΛΕΥΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Το μήνυμα του Ερνάντεζ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (Pic)

0

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των Social Media αναφορικά με τη σχετική νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στο Κλειστό της Πυλαίας.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει το εν λόγω ποστάρισμα:

«1-2-3-4-5 περήφανος για την ομάδα μου μετά από μακρινό ταξίδι με μεγάλη νίκη στο Challenge Cup δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση για παιχνίδι ξανά κόντρα στον ΠΑΟΚ και παλεύουν μέχρι τέλους για να πάρουν την πρώτη νίκη απέναντί μας, αλλά η ομάδα μας άλλη μια φορά αποδεικνύει χαρακτήρα και με τη βοήθεια των Άγγελου Μάρκου, Βασίλη Κωστόπουλου και Αχιλλέα Μπάση σε μια σημαντική στιγμή του αγώνα. Αυτή η νίκη είναι για τους οπαδούς που πίστεψαν σε εμάς ακόμα και όταν χάσαμε από τον Μίλωνα και τον Πήγασο, και όχι για τους ψεύτικους οπαδούς που υποστηρίζουν την ομάδα μόνο όταν κάνει θριάμβους. Είμαστε Παναθηναϊκοί, η ομάδα μας παίζει πάντα για να κερδίσει και ας χάσουμε»

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Κοιτάζει για άλλο προπονητή, δεν έχει βρει καλύτερο από τον Ράντονιτς

Previous article

Με Βαγιαννίδη και Ιωαννίδη βασικούς η ενδεκάδα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.