0

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ξεκινάει σε σχεδόν μια ώρα στους «Ζωσιμάδες»…

 

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super Legaue 1, στους «Ζωσιμάδες».

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στην 11άδα των «πράσινων» κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Ρούμπεν, και Κουρμπέλης θα παίξουν στον άξονα. Ο Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, ο Βέρμπιτς στην αριστερή, ο Μπερνάρ σε ρόλο επιτελικού μέσου και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

Το μήνυμα του Ερνάντεζ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (Pic)

Previous article

Παναθηναϊκός – Άρης 96-79: Τα highlights της εύκολης επικράτησης επί του Άρη (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.