0

Η Τζένιφερ Κρος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, με την Καναδή κεντρική να βρίσκεται στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού.

Η έμπειρη αθλήτρια μετά την περιπέτειά της στην Ρουμανία και την Ραπίντ Βουκουρεστίου, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο την περσινή σεζόν κατέκτησε το νταμπλ.

Η Καναδή, μάλιστα φρόντισε να στείλει και το μήνυμά της στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι μετά την… καταιγίδα στην Ρουμανία, επέλεξε να επιστρέψει στο δεύτερο σπίτι της.

«Οι προηγούμενοι μήνες ήταν γεμάτοι προκλήσεις. Γνωρίζω ότι ήμουν σε μια κατάσταση που δεν μπορούσαν να θριαμβεύσω και πήρα την απόφαση να φύγω (σ.σ. από την Ραπίντ Βουκουρεστίου). Τους εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου, γιατί πήρα τον δύσκολο δρόμο. Γνωρίζω ότι πήρα την σωστή απόφαση και είναι κάτι που στο παρελθόν δεν θα ήμουν τόσο γενναία να κάνω.

Η τέλεια καταιγίδα για εμένα λειτούργησε έτσι ώστε να γυρίσω στο δεύτερο σπίτι μου, τον Παναθηναϊκό για το υπόλοιπο της σεζόν. Είμαι ανυπόμονη να κατακτήσω την κορυφή ξανά. Οπαδοί του Παναθηναϊκού είστε οι καλύτεροι του κόσμου», ανέφερε στο μήνυμά της η Κρος.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Από τότε τσέκαρε Λινγκρ ο Γιοβάνοβιτς αλλά…

Previous article

Πρώτο βήμα για την πρόκριση με ΠΑΟΚ – Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει τον έλεγχο του αγώνα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.