0

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί την υπέρβαση στο Μαρούσι κόντρα στην Κιέρι για να προκριθεί στα προημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών στις 21:15 της Τετάρτης.Ο Παναθηναϊκός έχασε 0-3 σετ στην Ιταλία από την Κιέρι, εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών, και στη ρεβάνς της Τετάρτης στο κλειστό του Αγίου Θωμά θέλει τη νίκη με το ίδιο σκορ ή με 3-1 σετ για να διεκδικήσει στο «χρυσό» σετ την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Αύριο έχουμε τη ρεβάνς απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης. Στην Ιταλία πήραμε μια “γεύση” για το πόσο ποιοτική είναι η ιταλική ομάδα. Το ότι χάσαμε στην έδρα τους δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε εξτρά κίνητρο να κάνουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι, να παίξουμε στο μέγιστο και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Η αποστολή μας παραμένει δύσκολη, αλλά είμαστε Παναθηναϊκός και θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο», δήλωσε η αρχηγός, Πένυ Ρόγκα.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Έχει λοκάρει σε εξτρέμ ο Παναθηναϊκός – Παίρνει δύο παίκτες μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

Previous article

Σπάει τα κοντέρ για πρωταθλημα, μια, δυο, τρεις, τέσσερις, με buzzer beater Σπόραρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.