ΒΟΛΕΥΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Παναθηναϊκός – Μίλων 3-0: Έτοιμος για άλλο ένα τίτλο!

0

Μετά το Super Cup ο Παναθηναϊκός θέλει και το League Cup και μετά τον ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να αφήσει έξω και τον Μίλωνα.

Άνετο 3-0 στο Μαρούσι, επιβεβαίωση της εξαιρετικής του κατάστασης και με δυο σετ στη ρεβάνς του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Πολύ σημαντική νίκη – βήμα πρόκριση κόντρα στον Μίλωνα πήρε ο Παναθηναϊκός, με σκορ 3-0 σετ, ενόψει της ρεβάνς του Σαββάτου (21/1) για την ημιτελική φάση του League Cup.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυναμικά και πήρε από νωρίς προβάδισμα δύο πόντων (5-3), το οποίο διατήρησε μέχρι τα μέσα σετ όταν ο Μίλων ισοφάρισε σε 11-11. Στο σερί των φιλοξενούμενων, όμως, βρήκαν απάντηση οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, οι οποίοι με καλό μπλοκ ανέκτησαν το προβάδισμα των δύο πόντων (13-11), το οποίο στη συνέχεια διεύρυναν (17-13).

Η διαφορά των τεσσάρων πόντων έδωσε την άνεση στο «τριφύλλι» να κατακτήσει το εύκολα το σετ με σκορ 25-20 για το 1-0 στα σετ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, περνώντας… αέρα δύο πόντων (3-5). Ωστόσο, οι Νεοσμυρνιώτες δεν κράτησαν για πολύ το προβάδισμα τους, καθώς οι «πράσινοι» με ένα μεγάλο επιθετικό σερί πήραν προβάδισμα οχτώ πόντων (17-9).

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασε πέντε πόντους από την κατάκτηση του σετ, όντας στο +7 (20-13) για να διπλασιάσει τα σετ με το ίδιο σκορ (25-20).

Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση κυνηγού, με τον Μίλωνα ν’ αποκτά προβάδισμα τριών πόντων (4-7), παραμένοντας σε θέση οδηγού έως το τέλος τα τέλη του. Σε εκείνο το σημείο, οι «πράσινοι» έκαναν ένα επιθετικό σερί και ανέτρεψαν το σκορ, όντας στο +2 (20-18). Ο Μίλων προσπάθησε να πάρει ξανά προβάδισμα στο σετ, όμως, ο Παναθηναϊκός άντεξε και εν τέλει κατέκτησε το σετ με σκορ 25-22 για το τελικό 3-0 στα σετ.

Τα σετ: 25-20, 25-20, 25-22

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον 29χρονο σέντερ φορ Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σύμφωνα με τους Σουηδούς και τον δίνει δανεικό! (Vids)

Previous article

Με δύο αλλαγές η ενδεκάδα που ξεκινάει εναντίον του ΠΑΟΚ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.