0

Δείτε τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, που ξεκινάει σε σχεδόν μια ώρα στην Τούμπα…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στην Τούμπα.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στην 11άδα των «πράσινων» κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά». Συγκεκριμένα, ο 60χρονος τεχνικός των «πράσινων» έκανε δύο μόνο αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που είχε επιλέξει για το ματς απέναντι στην ΠΑΣ Γιάννινα. Χρησιμοποιώντας τους Λοντίγκιν και Τσέριν, αντί των Μπρινιόλι-Βέρμπιτς.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Λοντίγκιν θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ στην άμυνα. Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν θα παίξουν στον άξονα. Ο Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, ο Μπερνάρ στην αριστερή και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παναθηναϊκός – Μίλων 3-0: Έτοιμος για άλλο ένα τίτλο!

Previous article

Εκτός με ίωση ο Σπόραρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.