EDITORIALΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EDITORIAL

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Λινγκρ – Έπεσαν οι απαιτήσεις της Σλάβια Πράγας!

0

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ασχολείται με την περίπτωση του Οντρέι Λινγκρ με την Σλάβια Πράγας να έχει ρίξει τις απαιτήσεις της.


Στην πρώτη επικοινωνία των δύο πλευρών, οι Τσέχοι είχαν ζητήσει 5 εκατ. ευρώ για τον Λινγκρ καθώς αντιμετωπίζουν κάποια οικονομικά προβλήματα και θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος.

Φυσικά, μόλις αντιλήφθηκαν ότι δύσκολα θα βρουν αυτά τα χρήματα ενημέρωσαν την πλευρά του Τριφυλλιού ότι θα συζητήσουν μικρότερα ποσά με τις διαπραγματεύσεις αυτή την στιγμή να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ανεξάρτητη από αυτή του εξτρέμ καθώς οι Πράσινοι θα κάνουν δύο μεταγραφές ακόμα.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός καταφέρει να κλείσει θετικά τη υπόθεση, ο Τσέχος θα είναι μία επιπλέον λύση δεδομένης ποιότητας αφού φέτος έχει μέχρι στιγμής 10 γκολ και 7 ασίστ σε 26 αγώνες ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό

Τέλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την προσφορά του και πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Πρεμιέρα στη Β’ Φάση για το «τριφύλλι»

Previous article

Αρέσει ο Περάσοβιτς αλλά είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση του…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.