0

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού αφού ο κόσμος δεν το πιστεύει πια ενώ οι παίκτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του.

Η διοίκηση του Τριφυλλιού ψάχνει τον τρόπο να αποδεσμεύσει τον Μαυροβούνιο ο οποίος από την πλευρά του μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου.
Φυσικά και δεν μιλάμε για ένα κακό προπονητή ή άνθρωπο όμως δεν ταίριαξε ποτέ με την ομάδα και μοιραία βρίσκεται κοντά στην έξοδο.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Τόλη Κοτζιά, η υπόθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού δεν είναι τόσο απλή καθώς έχει ένα συμβόλαιο το οποίο είναι δύσκολο να σπάσει χωρίς αποζημίωση.

Πέρα από αυτό, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για τον αντικαταστάτη του αυτή την στιγμή.
Οι περιπτώσεις Σφαιρόπουλου και Λάσο έχουν πάρα πολλές δυσκολίες ενώ η περίπτωση του Περάσοβιτς είναι εξίσου δύσκολη καθώς έχει συμβόλαιο με την Ούνιξ Καζάν.

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις που υπάρχουν δεν είναι επιπέδου Παναθηναϊκού και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους.
Καθώς δεν μιλάμε για μία απλή ομάδα αλλά για έναν από τους μεγαλύτερους Κολοσσούς στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Λινγκρ – Έπεσαν οι απαιτήσεις της Σλάβια Πράγας!

Previous article

Πρόταση για δανεισμό του Βαλένσια με οψιόν αγοράς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.