0

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ταλαιπωρείται από ίωση και για τον λόγο αυτό δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Στη ρεβάνς του Κυπέλλου πιθανότατα το ντεμπούτο του.

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αναμενόταν να αγωνιστεί στο αυριανό ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, καθώς και χθες είχε προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και ήταν έτοιμος να βοηθήσει.

Ωστόσο αργά το βραδύ της Παρασκευής εμφάνισε ίωση και για τον λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Έτσι, ο Ούγγρος διεθνής αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα στην αναμέτρηση της Πέμπτης για το Κύπελλο, στη ρεβάνς δηλαδή του 2-0 της Τούμπας. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής από τις πρώτες του προπονήσεις με τα πράσινα έχει αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους στο Κορωπί.

Παράλληλα, στην αποστολή επιστρέφει ο Σπόραρ που ξεπέρασε την ίωση και θα είναι κανονικά στην αποστολή. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε ότι εκτός είναι ο Κουρμπέλης που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Επίσης, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ταβάρες από την δεύτερη ομάδα που αγωνίζεται ως εξτρέμ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έχει ξεχωρίσει.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου και η αποστολή:

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πρόβλημα προέκυψε με τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Μάγκνουσον. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Ο Κουρμπέλης είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στο αυριανό παιχνίδι»

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Πρόταση για δανεισμό του Βαλένσια με οψιόν αγοράς

Previous article

Προπονητής Σπόρτινγκ: «Θα ωφελούσε τον Αλεξανδρόπουλο ένας δανεισμός!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.