0

Για το μέλλον του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στη Σπόρτινγκ μίλησε μετά το ματς με τη Βιζέλα ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ.

O κόουτς των «λιονταριών» χαρακτήρισε τον Έλληνα άσο ως έναν πολύ καλό επαγγελματία, αλλά ένας δανεισμός ίσως να τον ωφελούσε.

«Θα καλωσόριζα έναν δανεισμό, αλλά ο Αλεξανδρόπουλος έχει ήδη παίξει σε δύο ομάδες τη φετινή σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Σπόρτινγκ για τον Έλληνα διεθνή.

«Ο Τανλόνγκο επίσης πρέπει να παλέψει για μία θέση, αλλά από τη στιγμή που βρίσκονται εδώ, τους αντιμετωπίζω όλους με τα ίδια κριτήρια. Ο Σωτήρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, δουλεύει πολύ καλά, αλλά ο Ματέους Φερνάντες του… έφαγε τον χρόνο του. Ο Τανλόνγκο είναι αμυντικός μέσος, έχει μικρότερο ανταγωνισμό. Έτσι είναι η ζωή, ο Σωτήρης πρέπει να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει μία θέση», επισήμανε ακόμη.

Να θυμίσουμε πως ο Αλεξανδρόπουλος έχει 13 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας, αλλά οι περισσότερες είναι ολιγόλεπτες. Ο συνολικός χρόνος αθροίζεται σε μόλις 330 λεπτά, ενώ ο 21χρονος μέσος άρχισε βασικός μόνο σε ένα ματς στο Κύπελλο κόντρα στη Βαρζίμ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Εκτός αποστολής ο Κλεϊνχέισλερ κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω ίωσης – Μέσα ο Σπόραρ

Previous article

Μιγκέλ Ταβάρες: Από την Πόρτο και την Αμαράντε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον ΠΑΟΚ (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.