0

Το προφίλ του Μιγκέλ Ταμέγκο Ταβάρες που επιλέχθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή στην Λεωφόρο.

Η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, είχε μία έκπληξη και δεν ήταν το γεγονός οτι σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκε ο Λάζλο Κλέινχεϊσλερ, καθώς αυτό είχε γίνει γνωστό λίγη ώρα νωρίτερα.

Ήταν οτι μεταξύ των 24 ονομάτων, ήταν και αυτό ενός παίκτη από την Β’ Ομάδα που αγωνίζεται στην Super League 2, του Μιγκέλ Ταμέγκο Ταβάρες. Ενός ποδοσφαιριστή άγνωστου στο μεγαλύτερο κομμάτι των οπαδών του «τριφυλλιού», ο οποίος μετακόμισε το προηγούμενο καλοκαίρι στην χώρα μας για λογαριασμό των «πράσινων».

Ποιος όμως είναι ο 23χρονος άσος, τον οποίο φαίνεται να πιστεύει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Ξεκινώντας από τα βασικά, γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1999 στο Βίλα Νόβα Ντε Γκάια της Πορτογαλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καντάλ, ακολούθησε η Εσταρέγια, ενώ στη συνέχεια έγινε μέλος των φημισμένων ακαδημιών της Πόρτο. Από εκεί μετακόμισε στην Νογκεϊρένσε και από εκεί στην Αμαράντε, με την οποία έκανε μία πολύ καλή σεζόν πέρυσι στην 3η κατηγορία.

Σε 23 συμμετοχές πέτυχε 13 γκολ, ενώ είχε και 5 ασίστ, τα οποία αποτέλεσαν διαβατήριο για την ευκαιρία του στην δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού. Με το «τριφύλλι» φέτος μετράει 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ.

Το τέρμα που πέτυχε ήταν κόντρα στον Αλμωπό στο ισόπαλο 1-1 παιχνίδι, ενώ οι ασίστ του ήταν κόντρα στον Απόλλων Λάρισας και την Αναγέννηση Καρδίτσας, παιχνίδια που το «τριφύλλι» κέρδισε με 5-2 και 2-0 αντίστοιχα.

Η φυσική του θέση, όσο αγωνιζόταν στην πατρίδα του, αλλά και τώρα που ήρθε στην Ελλάδα είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει με άνεση και τα δύο του πόδια. Κάτι που του δίνει την δυνατότητα είτε να κάνει σέντρα από τα πλάγια, είτε να συγκλίνει προς τον άξονα και να απειλήσει απευθείας την αντίπαλη εστία.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Προπονητής Σπόρτινγκ: «Θα ωφελούσε τον Αλεξανδρόπουλο ένας δανεισμός!»

Previous article

Σισέ σε Παναθηναϊκό: «Τα λέμε σύντομα οικογένειά μου» (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.