0

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ανέβασε ένα στόρυ με το οποίο ενημέρωσε πως ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ελλάδα για να δώσει το «παρών» στο αυριανό (22/01) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού ανήρτησε ένα story με μία φωτογραφία του μέσα από το αεροπλάνο με το οποίο ταξιδεύει για την Ελλάδα, όπου θα παρευρεθεί στο μεγάλο ντέρμπι των «πρασίνων» με τον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Superleague για να βραβευτεί για την προσφορά του στην ομάδα.

Στην φωτογραφία αυτή ο Τζιμπρίλ Σισέ έγραψε «Τα λέμε σύντομα οικογένειά μου» βάζοντας τέσσερα τριφύλλια και κάνοντας ταγκ τον λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

 

cisse

 

Ο Γάλλος δεν θα είναι ο μόνος που θα βραβευθεί στην Λεωφόρο την Κυριακή (21/01-19:30) στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφού μαζί του θα βρίσκεται για τον ίδιο λόγο και Μάρκους Μπεργκ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Μιγκέλ Ταβάρες: Από την Πόρτο και την Αμαράντε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον ΠΑΟΚ (vid)

Previous article

Έκανε την αρχή η Κ19 με σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.