0

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ως παίκτη του Παναθηναϊκού δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα αναφορικά με την μεταγραφή του.

Η μεταγραφή του δεν πρόλαβε να εξελιχθεί σε σίριαλ, έγινε… μια και έξω. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ με κινηματογραφική ταχύτητα ήρθε στην Ελλάδα, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, δόθηκε άμεσα δανεικός στον Λεβαδειακό μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως σύμφωνα με όσα δηλώνει στην Aftonbladet στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του τριφυλλιού, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο σε ότι αφορά την περίπτωση του.

«Με χαροποιεί που ήδη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με εκτιμούν. Εγώ, προσωπικά δεν ήμουν αντίθετος στην άμεση ένταξη μου στον Παναθηναϊκό, όμως την ίδια στιγμή η ομάδα πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, όπου διεκδικεί τον τίτλο, ενώ εγώ βρίσκομαι σωματικά στην αρχή της προετοιμασίας.

Την… αγοράζω όμως αυτή την συμφωνία με τον δανεισμό μου μέχρι το τέλος της σεζόν στον Λεβαδειακό. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο και πλάνο σε ότι αφορά την περίπτωση μου. Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στον Παναθηναϊκό. Προς το παρόν όμως θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Λεβαδειακό».

«Ξέρω που ήρθα, είμαι έτοιμος για την πρόκληση»

Ο Γερεμέγεφ έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Βοιωτίας και είδε τον τρόπο που τον παρουσίασαν οι άνθρωποι της ομάδας στα social media, με την μορφή ενός σούπερ ήρωα από τον κόσμο των καρτούν: «Όλοι εδώ είναι πολύ ανοιχτοί και ευγενικοί μαζί μου. Ήδη αισθάνομαι πολύ οικεία. Αν τα χαρτιά μου ετοιμαστούν έγκαιρα θα ήθελα να κάνω άμεσα το ντεμπούτο μου την Κυριακή απέναντι στην Λαμία.

Ένας από τους ανθρώπους της ομάδας μου έδειξε πριν από την προπόνηση την φωτογραφία που έβαλε ο σύλλογος στα social media. Γελάσαμε πολύ, ήταν αστείο. Θα μου χρειαστεί αυτός ο μανδύας του σούπερ ήρωα. Ερχόμενος στην Ελλάδα, χάθηκε η βαλίτσα μου στην πτήση ανταπόκρισης από την Γερμανία και βασικά είμαι με τα ίδια ρούχα, εδώ και τρεις ημέρες»!

Ο ίδιος αισθάνεται πιο σίγουρος για τον εαυτό του, ενώ περιμένει με αγωνία τον… πελαργό που σε λίγες εβδομάδες θα τον κάνει πατέρα για δεύτερη φορά: «Είμαι πιο έτοιμος για αυτή την πρόκληση, από ότι όταν μετακόμισα στην Δυναμό Δρέσδης και την Τβέντε. Τώρα πια ξέρω πως δουλεύει το πράγμα και ποιες είναι οι απαιτήσεις που υπάρχουν από εμένα. Αλλά υπέρ-ήρωας; Θα χρειαστώ την βοήθεια από τους συμπαίκτες μου για κάτι τέτοιο. Ήρθα στην Ελλάδα με τον Ντάνιελ Λάρσον που είναι συνεργάτης στο γραφείο που με εκπροσωπεί. Είχε ένα ωραίο πέρασμα από την Ελλάδα με την φανέλα του Άρη και για λίγο καιρό ήμασταν συμπαίκτες στην Τβέντε.

Ξέρω που έρχομαι, ξέρω σε τι πρόκληση βάζω τον εαυτό μου. Είναι κάτι που με εξιτάρει. Σε ένα μήνα η σύζυγος μου θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο μας παιδί. Η ιδέα είναι να έρθουν και αυτοί στην Ελλάδα άμεσα, ώστε να είμαστε όλοι μαζί στην γέννα. Θα βρούμε ένα σπίτι στην Λιβαδειά, αλλά το πλάνο είναι το καλοκαίρι να μετακομίσουμε όλοι στην Αθήνα».

«Περιμένω το Champions League… Θεός ο Μπέργκ»!

Ο Σουηδός σέντερ-φορ αποκαλύπτει ότι είχε κι άλλες προτάσεις και αποκαλύπτει για ποιο λόγο επέλεξε Παναθηναϊκό: «Από το περασμένο καλοκαίρι είχα πολλές προτάσεις στα χέρια μου, είναι πράγματα που έχουν γραφτεί από τα σουηδικά Μέσα. Με τον Παναθηναϊκό βρήκα μία πρόταση που με καλύπτει από όλες τις απόψεις. Μία ομάδα υψηλού επιπέδου, που παίζει σε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα.

Πιθανότατα αναμετρήσεις του Champions League, μεγάλα παιχνίδια μπροστά σε γεμάτα γήπεδα, καλά λεφτά και πάνω από όλα ζωή σε ένα όμορφο περιβάλλον για όλη μου την οικογένεια. Το πρώτο πράγμα που άκουσα για τον Παναθηναϊκό ήταν το όνομα του Μάρκους Μπεργκ. Ένας άνθρωπος της ομάδας μου είπε ότι λατρεύεται σαν Θεός. Έχει τεράστια φήμη εδώ».

Ερωτηθείς για το έντονο ενδιαφέρον της Χάμαρμπι δεν αρνήθηκε τις επαφές, ωστόσο τόνισε ότι επιθυμία του ήταν να παίξει στο εξωτερικό, ενώ κλείνοντας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο και μίας τρίτης επιστροφής στο μέλλον στην αγαπημένη του Χάκεν: «Δεν θέλω να σχολιάζω λεπτομέρειες με συζητήσεις που υπήρχαν, αλλά άνθρωποι της Χάμαρμπι επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους για μένα. Ήμουν ανοιχτός και άκουσα αυτό που μου είπαν. Ήταν σοβαροί και ξεκάθαροι μαζί μου. Δεν έκλεισα εγώ την πόρτα, αλλά βασική μου επιθυμία ήταν να δοκιμάσω ξανά στο εξωτερικό.

Προσωπικά, αγαπώ την Χάκεν. Ήταν η ομάδα που με έβγαλε από την ανωνυμία, ενώ επέστρεψα δύο φορές σε αυτήν. Μεγαλώσαμε, εξελιχθήκαμε και κερδίσαμε μαζί. Είναι το σπίτι μου, ωστόσο τώρα είναι ώρα να φύγω από την ζώνη ασφαλείας μου. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

Τώρα προτεραιότητα μου είναι να βοηθήσω τον Λεβαδειακό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή μου την αποστολή. Θέλω να εξελιχθώ ως παίκτης, αλλά και ως προσωπικότητα. Αν παίξω καλά στην Ελλάδα, πιστεύω ότι ο εθνικός εκλέκτορας της Σουηδίας, θα το παρατηρήσει…».

 

 

Ήττα με 10-11 κόντρα στον Απόλλωνα…

Previous article

Χωρίς Γουόλτερς και Μαντζούκα κόντρα στο Λαύριο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.