0

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα καθώς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 10-11, στην 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης σε ένα συγκλονιστικό μέχρι το τέλος ματς στο Γουδή.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Σγουρίδη (1-0) με κερδισμένο πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα ο Αλβέρτης έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως, μείωσαν σε 2-1 στο 3ο λεπτό κι εν συνεχεία ισοφάρισαν σε 2-2. Ο Απόλλων πέρασε μπροστά με 2-3 αλλά ήρθε η απάντηση από τον Χατζηγούλα που έφερε το ματς στα ίσια (3-3). Στα 7’’ πριν το τέλος ο Δερμιτζάκης έβαλε ξανά το «τριφύλλι» σε θέση οδηγού (4-3) ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Αλβέρτης. Η πρώτη περίοδος έληξε 4-3 υπέρ του ΠΑΟ.

Με φόρα μπήκε στη δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός που έκανε αμέσως το 5-3 με τον Αλβέρτη. Ο Απόλλων μείωσε σε 5-4 αλλά και πάλι το «τριφύλλι» με τον Δευτεραίο αυτή τη φορά «έχτισε» ένα +2 (6-4). Οι Νεοσμυρνιώτες απάντησαν για το 6-5 όμως και πάλι ήταν εκεί οι «πράσινοι» που με τον Τόττη έκανε το 7-5. Ο Απόλλων λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ισοφάρισε σε 7-7.

Στην επιστροφή οι αθλητές του κόουτς Μάζη βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ (7-8) αλλά ο Σγουρίδης ισοφάρισε σε 8-8 κι εν συνεχεία ο Δερμιτζάκης ξανά με κερδισμένο πέναλτι έβαλε το «τριφύλλι» μπροστά (9-8). Το προβάδισμα δεν κράτησε πολύ αφού λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφεραν στα ίσια το παιχνίδι (9-9). Με τρομερό τεχνικό σουτ ο Άντζιτς έδωσε αέρα +2 στον Παναθηναϊκό (10-8) στα μισά της περιόδου αλλά και πάλι ο Απόλλωνας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 10-10 που ήταν και το σκορ της 3ης περιόδου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι Νεοσμυρνιώτες πέρασαν μπροστά (10-11) και ο Χατζηγούλας με φοβερό σουτ στα 18’’ πριν το τέλος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το γκολ οριακά δε μέτρησε.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μάζης δήλωσε: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι αλλά και νευρικό και από τις δύο ομάδες σε κάποια σημεία. Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί ήμασταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι μπροστά αλλά δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Θα σταθώ στη μαχητικότητα των παικτών μου. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και σημαντικά παιχνίδια».

Πάτησαν Ελλάδα Σισέ και Μπεργκ – Αποθέωση στο αεροδρόμιο! (Pics-Vid)

Previous article

Αποκάλυψη από Γερεμέγεφ: «Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρο πλάνο για μένα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.