0

Τον Αϊτόρ τον έχεις χάσει καιρό τώρα. Ο Βέρμπιτς παραμένει ντεφορμέ μήνες.


Διαβάζουμε για τους εξτρέμ που εξετάζεις ότι το κυριότερο προσόν τους είναι η σβελτάδα αλλά καλό θα ήταν να σκοράρουν κιόλας κάτι που δεν ισχύει για τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο και το πέταγμα μπάλας με ταχύτητα μπροστά , είναι σημαντικό. Είναι μεγάλο χτύπημα για τον Ιβάν που δεν έχει τα πλάγια χαφ του σε καλή κατάσταση.

Το πλάνο που μας παρουσίασε πέρσι στα πλέι-οφ ο κόουτς ήθελε βάθος στην άμυνα, πρέσινγκ και πολλές επιθέσεις πάνω στο κέντρο άμυνας του αντιπάλου, στην πλάτη των στόπερ με Παλάσιος, Αϊτόρ να συγκλίνουν και να γίνονται φορ δίπλα στον Φώτη Ιωαννίδη.

Για τέτοιου είδους παιχνίδια χρειάζονται οπωσδήποτε ποδοσφαιριστές με διασκελισμό. Που θα πιέζουν με τον συνδυασμό ταχύτητας και δύναμης και θα επιτρέπουν στους μπαλαδόρους κεντρικούς σου αμυντικούς να πηγαίνουν σε μεγάλες μπαλιές που με σπιντάτους ακραίους να τις υποδέχονται και να γυρίζουν πρόσωπο προς την εστία δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν πάσες στο πουθενά.

Δημήτρης Στρατής

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Μήνυμα Γιαννακόπουλου με αφορμή την ήττα από την Μπολόνια (Pic)

Previous article

Αρνητικός ο Βαλένσια για Παναθηναϊκό – στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.