0

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Χιλή, ο Ντιέγκο Βαλένσια δεν είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Ντιέγκο Βαλένσια ήρθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Ο 23χρονος άσος ανήκει στη Σαλερνιτάνα η οποία είναι θετική στην παραχώρησή του, αλλά δεν φαίνεται πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής «ψήνεται» για να έρθει στους «πράσινους».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «redgol.cl», ο Βαλένσια δεν θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό καθώς προτιμάει να μείνει στην Ιταλία. Όπως αναφέρεται, οι δύο ομάδες ήρθαν σε επαφή και ξεκίνησαν συζητήσεις, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω του ότι ήταν αρνητικός ο ποδοσφαιριστής.

Ο Βαλένθια δεν ήταν εξάλλου η μοναδική περίπτωση που έχει στο στόχαστρό του για την επίθεση ο Παναθηναϊκός ο οποίος θα πρέπει να στραφεί πλέον σε άλλες λύσεις κι ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πλέον επικίνδυνα.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Χρειάζεται εξτρέμ με ταχύτητα αλλά και γκολ σαν τον Αϊτόρ

Previous article

Με κατάθεση ψυχής και με την τρέλα της Λεωφόρου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.