0

Στο κύπελλο το πρώτο παιχνίδι χάθηκε με 2-0, το είπαμε το αναλύσαμε και θα δούμε τι θα γίνει την Πέμπτη στη ρεβάνς. Αύριο ο Παναθηναϊκός παίζει ξανά με τον ΠΑΟΚ, αλλά για το πρωτάθλημα. Εκεί, που η ομάδα από την αρχή της σεζόν κάνει μία τρομερή προσπάθεια, οδηγεί την κούρσα και στόχος είναι να φθάσει πρώτη ως το τέλος.

Το αυριανό θα είναι τελείως διαφορετικό από το παιχνίδι της Τετάρτης. Το πρέπει της νίκης είναι μεγάλο και αν έρθει θα βάλει πίεση στους αντιπάλους. Πρώτον θα αφήσει στο -12 τον ΠΑΟΚ και με λίγες ελπίδες για το πρωτάθλημα, αλλά θα έχει περάσει και ένα ντέρμπι με επιτυχία και σε λίγο καιρό Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα αρχίσουν να παίζουν τα δικά τους ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να έχει πιο βατό πρόγραμμα.

Τις ελλείψεις της ομάδας τις ξέρουμε και έχουμε πει και γράψει πάρα πολλές φορές για την καθυστέρηση, που υπάρχει και σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, όπως και στις προηγούμενες. Σαν να μην φθάνει αυτό έχει και τρομερή γκαντεμιά η ομάδα. Εκεί που ήταν έτοιμος ο Γιοβάνοβιτς να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ούγγρο Κλέινχέισλερ, έμεινε εκτός με ίωση. Την προηγούμενη ημέρα όλοι είχαν να λένε στο Κορωπί για τα σουτ του Ούγγρου, που τα έστελνε στο παράθυρο του Μπρινιόλι, που δεν έκρυψε τον θαυμασμό του. Ο Ούγγρος θα ερχόταν από τον πάγκο στο αυριανό ματς και θα έδινε ώθηση στην ομάδα. Τώρα δεν θα τον έχει ο Παναθηναϊκός, όπως και τον Κουρμπέλη, που θα εκτίσει την ποινή του, διότι αλλά παιχνίδια δεν υπήρχαν, αφού κάρτες είχαν και ο Ρούμπεν και ο Τσέριν.

Αρα στο αυριανό ματς  οι λύσεις από τον πάγκο θα είναι μεσοεπιθετικά  (απόντων του τιμωρημένου Κουρμπέλη και του  Κλεϊνχέισλερ) μόνο ο Φώτης Ιωαννίδης ή ο Σπόραρ και ο Τσόκαι. Κόντρα σε όλα η ομάδα πρέπει να μπει στο γήπεδο και να κάνει δύο πράγματα. Να κάνει κατάθεση ψυχής από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Να μπουν στο γήπεδο και να πουν στον αντίπαλο «εδώ είναι Λεωφόρος δεν περνάς». Και να είναι συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Τα λάθη απαγορεύονται και έχουν γίνει δύο σε συνεχόμενα ματς. Στα Γιάννινα η ομάδα δεν το πλήρωσε, στην Τούμπα το πλήρωσε.

Ο κόσμος και πάλι θα δημιουργήσει μία τρομερή ατμόσφαιρα στην εξέδρα και η Λεωφόρος θα αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας. Εξάλλου μέσα στο 2023 η ομάδα ακόμα δεν έχει παίξει στην Λεωφόρο, αφού είχε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να προσέξει ο κόσμος είναι να μην ασχοληθεί καθόλου με τον πάγκο του ΠΑΟΚ, που θα κάνει τα δικά του, όπως σε κάθε ματς και θα προσπαθήσει να προκαλέσει. Οι διακοπές στον αγώνα δεν βολεύουν τον Παναθηναϊκό, που θέλει τη νίκη, αλλά τον ΠΑΟΚ, οπότε αν τσιμπήσει ο κόσμος στις αντιδράσεις του πάγκου του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου, τον αντίπαλο θα βολέψει, όχι τον Παναθηναϊκό. Οσοι πάτε στο γήπεδο μόνο με την φωνή σας να βοηθήσετε την ομάδα και μην ασχολείστε με τίποτα άλλο. Προστατεύστε την ομάδα, που έχει ανάγκη τους βαθμούς και μία γεμάτη Λεωφόρο σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος.

*Η αυριανή μέρα είναι ξεχωριστή διότι θα τιμηθούν από την ΠΑΕ ο Σισέ και ο Μπεργκ. Δυο τεράστιοι επιθετικοί με ανεκτίμητη προσφορά στην ομάδα . Η Λεωφόρος θα ζήσει μεγάλες στιγμές με τον Τζιμπριλαρο και τον Μαρκους.

*Αυτή η ατέλειωτη προπαγάνδα από όλους τους αντιπάλους, περί των πέναλτι, που παίρνει ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δουλίτσα και είδαμε ότι μία φάση που σηκώνει συζήτηση για πέναλτι στον Κουρμπέλη την Τετάρτη στην Τούμπα, πέρασε χωρίς να ειδοποιήσει το VAR τον διαιτητή. Τώρα ορίστηκε ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ. Εύχομαι και ελπίζω να μην ασχολούμαστε μετά το ματς με τον συγκεκριμένο αν και πολύ αμφιβάλω.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αρνητικός ο Βαλένσια για Παναθηναϊκό – στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις

Previous article

«Παίρνει παίκτη από τον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.