0

Δημοσίευμα εφημερίδας θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Λεβαδειακό για τον Μάριο Βήχο.

Παναθηναϊκός και Stoiximan μαζί για τα 3 επόμενα χρόνια! Μάθε περισσότερα

Ο Παναθηναϊκός αναζητά αυτή την στιγμή εξτρέμ και «δεκάρι», με την εφημερίδα «Αξία» πάντως να υποστηρίζει ότι έχει ουσιαστικά «κλείσει» έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα θέλει τους «πράσινους» να έχουν φτάσει σε συμφωνία με τους Βοιωτούς για τον Μάριο Βήχο, ο οποίος όμως θα μείνει μέχρι το φινάλε της σεζόν στην Λιβαδειά για να πάρει παιχνίδια.

Ο νεαρός μπακ είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και μετράει φέτος 12 συμμετοχές στην Super League, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για την εξέλιξή του.

Πάντως, από πλευράς «Τριφυλλιού» δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν τίποτα και μένει να φανεί εάν αληθεύει το σενάριο αυτό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «Αξία»:

«Το δρομολόγιο Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός δεν θα κάνει ο Νίκας (σ.σ. είχε “παίξει” το όνομά του), αλλά ο Μάριος Βήχος. Ο 23χρονος αριστερός μπακ είναι -επί της ουσίας- ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού (συμφωνία Αλαφούζου – Κομπότη) αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε να μείνει στην Λιβαδειά μέχρι το τέλος της σεζόν. Και από το καλοκαίρι βλέπουν…».

Αν ισχύει το παραπάνω δημοσίευμα, τίθεται ερώτημα πως θα «χωρέσει» στην ομάδα, μιας και υπάρχουν ο βασικός Χουάνκαρ, ο δανεικός Πούχατς και ο Γκάνεα.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Με κατάθεση ψυχής και με την τρέλα της Λεωφόρου!

Previous article

Φέρτε και έναν αντι-Πέρεθ άμεσα…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.