0

Με τον Φώτη Ιωαννίδη αντί του Άντραζ Σπόραρ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Γιάννης Κώτσιρας και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου στη Τούμπα. Παραμένει στη κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης αντί του Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το δεύτερο ματς της… τριλογίας των αγώνων με τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στο +4 από την ΑΕΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς στη Τούμπα. Μπρινιόλι αντί Λοντίγκιν, Κώτσιρας αντί Βαγιαννίδη και Βέρμπιτς αντί του τιμωρημένου Κουρμπέλη. Παράλληλα, την θέση του στη κορυφή της επίθεσης διατήρησε ο Φώτης Ιωαννίδης αντί του Άντρατζ Σπόραρ.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Σένκεφελντ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρντ στον άξονα του κέντρου. Παλάσιος και Βέρμπιτς στα άκρα, με τον Ιωαννίδη στη κορυφή της επίθεσης.

Στο πάγκο βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Πούχατς, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Σπόραρ, Ταβάρες, Καμπετσής, Σάντσες και Τσοκάι.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Τι είπε ο Μπεργκ για πρωτάθλημα και για Γερεμέγεφ

Previous article

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-3 σετ: Οι “Κορίτσαροι” του βόλεϊ έχουν κάνει το Ρέντη…εξοχικό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.