0

Ο Παναθηναϊκός όντας ανώτερος επικράτησε 3-0 σετ του Ολυμπιακού στο “Μελίνα Μερκούρη” και τον προσπέρασε στη βαθμολογία της Volley League γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι της αγωνιστικής στη Volley League γυναικών με τον Ολυμπιακό. Οι πράσινες του Γιάννη Καλμαζίδη επικράτησαν 3-0 και ανέβηκαν στην τρίτη θέση.

Το Τριφύλλι είχε τις λύσεις σε όλα τα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει δίκαια τη νίκη έχοντας περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερη ποιότητα στην υποδοχή του.

Η αναμέτρηση:

Οι δύο ομάδες έμειναν κοντά στους πρώτους πόντους (6-6), χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει. Οι «ερυθρόλευκες» πέρασαν μπροστά με 10-8, όμως το «τριφύλλι» με διαδοχικούς πόντους από Ανάε και Γκρόθες προσπέρασε με 10-11. Ο κερδισμένος πόντος της Παπαφωτίου διεύρυνε το προβάδισμα των «πρασίνων» στους δύο πόντους (14-16). Με επίθεση της Ανθούλη, το «τριφύλλι» ξέφυγε με τέσσερις πόντους (16-20). Η Ελληνίδα διαγώνιος έκοψε το σερί του Ολυμπιακού και διαμόρφωσε το 20-22, με το πρώτο σετ να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Εν τέλει, ο Παναθηναϊκός έκανε το 0-1 με 22-25.

Οι «ερυθρόλευκες» μπήκανε καλύτερα στο δεύτερο σετ και προηγήθηκαν με 5-2. Με άσσο της Γκρόθες, το «τριφύλλι» ισοφάρισε σε 7-7. Το λάθος της Παπαφωτίου έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στον Ολυμπιακό (11-8). Το αριστοτεχνικό πλασέ της Γκρόθες έφερε τις «πράσινες» στο -1 (13-12), με τις δύο ομάδες να είναι κοντά. Δύο διαδοχικά μπλοκ της Μέντιτς έδωσαν προβάδισμα δύο πόντων στο «τριφύλλι» (15-17). Το λάθος των «ερυθρόλευκων» ανέβασε την διαφορά στους τέσσερις (18-22), με τον Παναθηναϊκό, τελικά, να κατακτά και το δεύτερο σετ με 20-25.

Το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 4-5 στο ξεκίνημα του τρίτου σετ. Με επίθεση της Ανθούλη, οι «πράσινες» έφτασαν στο +4 (4-8). Το 11-13 ανάγκασε τον Γιάννη Καλμαζίδη να καλέσει τάιμ άουτ, καθώς οι «ερυθρόλευκες» κέρδισαν τρεις συνεχόμενους πόντους. Η επίθεση της Ανάε έφερε και πάλι μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό με 16-17. Ο κερδισμένος πόντος της Ανθούλη εκτόξευσε την διαφορά στους πέντε (17-22). Εν τέλει, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το σετ με 20-25 και πήρε την νίκη με 0-3 σετ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα σετ: 22-25, 20-25, 20-25

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Βασικός ο Ιωαννίδης και επιστροφή Βέρμπιτς, Κώτσιρα, ο Παναθηναϊκός – Η ενδεκάδα !

Previous article

Παναθηναϊκός Β’ – Διαγόρας 4-2: Δύο στα δύο με τεσσάρα το τριφύλλι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.