0

O κόσμος του Παναθηναϊκού παρά τη βαριά ήττα που δέχθηκαν οι «πράσινοι» από τον ΠΑΟΚ (3-0) ήταν υποστηρικτικός με τους παίκτες, τους οποίους χειροκρότησε στο τέλος υπό τον ήχο συνθημάτων.

Μία πολύ βαριά ήττα υπέστη ο Παναθηναϊκός, που είδε τον ΠΑΟΚ να περνάει από τη Λεωφόρο με σκορ 3-0 και τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ να μειώνεται στον έναν πόντο.

Παρά τη βαριά ήττα, οι φίλαθλοι των «πρασίνων» ήταν υποστηρικτικοί με τους παίκτες της ομάδας, δείχνοντας με έμπρακτο τρόπο πως στηρίζουν το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρά το συγκεκριμένο άσχημο αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, με το τέλος του αγώνα οι παίκτες των «πρασίνων» πήγαν μπροστά στις κερκίδες για να ευχαριστήσουν τον κόσμο, και εισέπραξαν ως αντάλλαγμα το χειροκρότημα από τους «πράσινους» φιλάθλους, οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξή τους στην ομάδα φωνάζοντας «πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Χαμός στη Λεωφόρο για Σισέ και Μπεργκ – βραβεύθηκαν στο ημίχρονο (Vid – Pics)

Previous article

Νικολογιάννης: «Η χειρότερη αμυντική βραδιά του Παναθηναϊκού, ”φωνάζει” ότι χρειάζεται ενίσχυση»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.