0

Το σχόλιό του για τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-0 στη Λεωφόρο κατέθεσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι μια ήττα, που έρχεται με πολύ άσχημο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, σε ένα ξεκούραστο βράδυ για τον ΠΑΟΚ. Είχε τρομερά αμυντικά προβλήματα η ομάδα, είναι δεδομένα το χειρότερό της φετινό παιχνίδι αμυντικά! Δικαιότατα ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0. Μετά το πρώτο γκολ-μπιλιάρδο, ο Παναθηναϊκός ήταν φανερά επηρεασμένος, και για εμένα δεν θα έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ, με συνοπτικές διαδικασίες, πέτυχε άλλα δύο γκολ και πήρε τη νίκη», είπε αρχικά και πρόσθεσε για την πολύ κακή εμφάνιση του Σένκεφελντ, ο οποίος αποβλήθηκε κιόλας στο τέλος: «Ήταν σε πολύ κακή βραδιά ο Σένκεφελντ και γενικά ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αντιδράσει».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε: «Το θέμα είναι να μην τους πάρει από κάτω. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, απλά, πλέον, ο Παναθηναϊκός νιώθει την ανάσα της ΑΕΚ. Αυτό, πάντως, που επείγει -αν και τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αφού έχει φτάσει 22 Ιανουαρίου- είναι να έρθουν παίκτες μεσοεπιθετικοί, να βοηθήσουν την ομάδα. ”Φωνάζει” πως χρειάζεται λύσεις!

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

Στήριξαν τους παίκτες οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού παρά τη βαριά ήττα

Previous article

Κριτική παικτών Παναθηναϊκού: Τραγικοί όλοι στην βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ – Απαράδεκτος ο Σένκεφελντ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.