0

Γεγονός πια το χαρακίρι του Παναθηναϊκού στην Super League. Και προχθές βράδυ στη Λεωφόρο με τη λήξη, άρχισαν πάλι τα όργανα για τον Γιάννη Αλαφούζο. Χειροκροτήθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Χειροκροτήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές έπειτα από το 0-3 σοκ με τον ΠΑΟΚ. Για τον ιδιοκτήτη όμως το κλίμα δεν ήταν ανάλογο. Λες και έβαλε εκείνος το… αυτογκόλ του Ρούμπεν Πέρεθ ή είχε την εντολή να κυνηγά σε όλο το γήπεδο τον Κωνσταντέλια.

Χειροκροτήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές έπειτα από το 0-3 σοκ με τον ΠΑΟΚ. Για τον ιδιοκτήτη όμως το κλίμα δεν ήταν ανάλογο. Λες και έβαλε εκείνος το… αυτογκόλ του Ρούμπεν Πέρεθ ή είχε την εντολή να κυνηγά σε όλο το γήπεδο τον Κωνσταντέλια.

Αν είναι αλήθεια; Όσοι ξέρουν λένε την ιστορία διαφορετικά και μάλιστα παραδείγματα. Επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός για πολλοστή φορά δεν κάνει μεταγραφές διότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ανάβει πράσινο φως. Έχει το «οκ» της διοίκησης, αλλά ουσιαστικά δεν το χρησιμοποιεί. Παράξενο αλλά δικαίωμα του. Προπονητής είναι και μάλιστα έχοντας την αποδοχή του πράσινου οργανισμού. Θα ήταν όμως σίγουρα πιο έντιμο να το έλεγε και όλας δημόσια αυτό που συμβαίνει. Διότι ξαναλέμε πως όσο ο καιρός περνά και τα αποτελέσματα είναι ανάποδα τόσο πληθαίνουν οι φωνές σε βάρος του ιδιοκτήτη.

Ούτε οι ρεπόρτερ τον ρωτάνε στα ίσια τι γίνεται με τις μεταγραφές. Ούτε εκείνος όμως λέει ποια είναι η κατάσταση. Και επιμένουμε πως οι πληροφορίες επιμένουν πως υπάρχουν παραδείγματα με διευθύνσεις και ονόματα.

Όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν από το τρίτο διαδοχικό ραντεβού με τον ΠΑΟΚ. Εκείνο που ξεκινά με 2-0 υπέρ της ομάδας του Λουτσέσκου με θέα στο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός του Γενάρη δεν απώλεσε μονάχα ένα τεράστιο βαθμολογικό πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα. Είναι και με το ένα… πόδι εκτός κυπέλλου. Και ακόμη αναζητείται ο αντικαταστάτης του Αϊτόρ.

Ποια είναι τα τελευταία νέα από το μέτωπο; «Προσπαθεί να πάρει ένα εξτρέμ που δεν είναι ο Αλ Ταμάρι, έναν άλλο παίκτη, που θα έρθει, θα μπει στην 11άδα και θα κάνει την διαφορά» παίζει ακόμη στη κασέτα των ρεπόρτερ. Ο Αιτόρ τραυματίστηκε στις 23 Οκτώβρη. Σήμερα είναι 23 Γενάρη. Δεν είναι καθυστέρηση αυτό που συμβαίνει. Είναι ποδοσφαιρική αυτοκτονία.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Γιοβάνοβιτς στις χαρές, Γιοβάνοβιτς και στις λύπες… και όποιος αντέξει

Previous article

Τα τέσσερα παιχνίδια που προσφέρονται για restart και κορυφή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.