0

Οι πράσινοι μετά τη μεταγραφή Μαντσίνι φουλάρουν για την ανανέωση του Ισπανού άσου και επικεντρώνονται σε μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη για τα «φτερά» της επίθεσης

Ο Παναθηναϊκός υλοποίησε τη μεγάλη «αρπαγή» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, φτάνοντας σε οριστική συμφωνία με τον Αρη για τον 26χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Ντάνιελ Μαντσίνι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης όπως αποκάλυψε το SDNA, παίκτη που αποτελούσε εξ αρχής την πρώτη προτεραιότητα στην αξιολόγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα εξτρέμ.

Και, πλέον, φουλάρει τις μηχανές του προκειμένου να πραγματοποιήσει… διπλό χτύπημα. Το πρώτο αποτελεί εσωτερική μεταγραφή και δεν είναι άλλο από την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι το τριφύλλι είναι έτοιμο να ανοίξει άνοιξε νέο δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Ισπανού άσου, προσεγγίζοντας τις οικονομικές του απαιτήσεις μετά από ένα διάστημα αρχικών διαπραγματεύσεων στο οποίο είχαν προκύψει εμπόδια.

Η πρόθεση του Αϊτόρ είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό με τους όρους που θεωρεί ότι δικαιούται, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του, κι από τη στιγμή που ο βασικός μεταγραφικός στόχος της ομάδας (Μαντσίνι) υλοποιήθηκε, το τριφύλλι θα επικεντρωθεί στο νέο συμβόλαιο του Αϊτόρ με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι αρκετές για να πέσουν οι υπογραφές σε νέα σύμβαση, με πιθανότερο χρονικό ορίζοντα το καλοκαίρι του 2026.

Επιπλέον, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να επικεντρωθεί μεταγραφικά στην απόκτηση ενός ακόμη, αριστερού αυτή τη φορά, εξτρέμ, προκειμένου να αυξηθεί το ποιοτικό εύρος της ομάδας στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος της σεζόν.

H απόκτηση του Κλέινχεσλερ που αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις 8-10, οι λιγοστές επιλογές κλασικού αριστερού φτερού και η έως τώρα ανεπαρκή προσαρμογή του Βέρμπιτς, φαίνεται πως έχουν οδηγήσει το τριφύλλι στο συγκεκριμένο προσανατολισμό όσον αφορά την επόμενη μεταγραφική προσθήκη της ομάδας τη χειμερινή περίοδο.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Μαντσίνι: «Ενα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για εμένα»

Previous article

Ανδρεόπουλος: «Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο – Ο Ερνάντες έπαιζε τραυματίας»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.