0

Στη δυσκολία του αγωνιστικού προγράμματος που έχει ο Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τονίζοντας πως ο Φερνάντο Ερνάντες έπαιζε τραυματία κόντρα στην Οριόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

«Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο με συνεχόμενους αγώνες που κρίνουν τίτλους και στόχους. Είχαμε τον Ερνάντες με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τον Μίλωνα ωστόσο όλοι οι αγώνες για εμάς αυτή την περίοδο είναι καθοριστικοί και σίγουρα χρειάζονται οι πάντες. Εμείς ξέραμε πολύ καλά ότι ο αντίπαλος δεν θα έρθει εδώ να παραδοθεί ωστόσο σίγουρα έπαιξε πολύ παραπάνω θεωρώ και ήταν πολύ δυνατός.

Εμείς καταφέραμε και είχαμε καθαρό μυαλό και πλήρη συγκέντρωση στο καθοριστικό χρυσό σετ και πήραμε μια σπουδαία πρόκριση για ακόμα μια φορά και φτάνουμε τον Σύλλογο στα ημιτελικά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για ακόμα μια χρονιά. Ο κόσμος μας για ακόμα μια φορά ήταν συγκλονιστικός και φυσικά του ανήκει ένα μέρος της πρόκρισης».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Διπλό χτύπημα με Αϊτόρ και αριστερό winger ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Τα μεταγραφικά ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: Από τον Αργυρούδη στους Μπερνάρ και Μαντσίνι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.