0

Γιώργος και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησαν στην κάμερα της EuroLeague για τον Παναθηναϊκό της… παιδικής τους ηλικία, το όνειρο να αγωνιστούν μαζί στους «πράσινους» και την τηλεπάθεια των διδύμων.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ζάλγκιρις (26/01) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague και η διοργανώτρια αρχή… εστίασε στα αδέρφια ΚαλαϊτζάκηΓιώργος και Παναγιώτης αποτελούν από τις σπάνιες περιπτώσεις στην Ευρώπη, όπου δίδυμοι φόρεσαν την ίδια περίοδο τη φανέλα μίας ομάδας, έχοντας τονίσει αρκετές φορές πως αποτελούσε το όνειρό τους!

Στέκονται, λοιπόν, μπορστά στην κάμερα και μιλούν αρχικά για τις αναμνήσεις τους από τα 1vs1 που είχαν μεταξύ τους, τις εικόνες που πήραν από τους «πράσινους» βλέποντας τους τίτλους που εκείνοι κατακτούσαν, αλλά και την… τηλεπάθεια των διδύμων που τους κάνει ακόμη και να λένε τα ίδια πράγματα.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ξανά πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!

Previous article

Χαρούμενος σήμερα ο Γιοβάνοβιτς λόγω Μαντσίνι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.