0

Η ικανοποίηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφή του Ντάνιελ ΜαντσίνιΜίλησε με τον προπονητή, ήταν ο πρώτος στόχος του Γιοβάνοβιτς που καλυπτόταν απόλυτα από αυτά που θα του έδινε.

Ο Μαντσίνι αρνήθηκε δύο φορές πρόταση του Ολυμπιακού, για δικούς του λόγους, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με συγκεκριμένες προτάσεις στον Άρη και φτάσαμε σήμερα στην συγκεκριμένη εξέλιξη. Έπαιξε μεγάλο ρόλο η επιθυμία του παίκτη να έρθει στην ομάδα, όπου θα έχει συγκεκριμένο ρόλο, αλλά και οι λεπτοί χειρισμοί που υπήρξαν. Ο Γιοβάνοβιτς σήμερα είναι χαρούμενος γιατί τον ήθελε πάρα πολύ τον Μαντσίνι, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τα ρίσκα του, αλλά δικαιώθηκε. Έχει την κάθετη πάσα για πλάκα, είναι γρήγορος και με καλύτερη τεχνική από τον Παλάσιος

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

EuroLeague: Εστιάζει στα αδέρφια Καλαϊτζάκη και την τηλεπάθεια των διδύμων (vid)

Previous article

Ο Αλεξανδρόπουλος, ο δανεισμός από τη Σπόρτινγκ και ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.