0

Ο Ρούμπεν Αμορίμ τόνισε πως θα επιθυμούσε τον δανεισμό του Αλεξανδρόπουλου, όμως το απαγορεύουν οι κανονισμοί. Σε κάθε ομάδα, εκτός από τον Παναθηναϊκό!

H πρώτη σεζόν του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου δεν εξελίσσεται όπως την ονειρευόταν ο διεθνής αμυντικός χαφ. Μακριά από το οικείο περιβάλλον του Παναθηναϊκού, ο Αλεξανδρόπουλος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, Ρούμπεν Αμορίμ.

Μάλιστα, τα νούμερα του διεθνούς αμυντικού χαφ αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο Αλεξανδρόπουλος έχει 13 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας, αλλά οι περισσότερες είναι ολιγόλεπτες. Ο συνολικός χρόνος αθροίζεται σε μόλις 330 λεπτά, ενώ ο 21χρονος μέσος άρχισε βασικός μόνο σε ένα ματς στο Κύπελλο κόντρα στη Βαρζίμ.

Μετά το παιχνίδι της Σπόρτινγκ με τη Βιζέλα, ο Ρούμπεν Αμορίμ μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση του Αλεξανδρόπουλου. O κόουτς των «λιονταριών» χαρακτήρισε τον Έλληνα άσο ως έναν πολύ καλό επαγγελματία, αλλά ένας δανεισμός ίσως να τον ωφελούσε.

 «Θα καλωσόριζα έναν δανεισμό, αλλά ο Αλεξανδρόπουλος έχει ήδη παίξει σε δύο ομάδες τη φετινή σεζόν. Ο Τανλόνγκο επίσης πρέπει να παλέψει για μία θέση, αλλά από τη στιγμή που βρίσκονται εδώ, τους αντιμετωπίζω όλους με τα ίδια κριτήρια. Ο Σωτήρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, δουλεύει πολύ καλά, αλλά ο Ματέους Φερνάντες του… έφαγε τον χρόνο του. Ο Τανλόνγκο είναι αμυντικός μέσος, έχει μικρότερο ανταγωνισμό. Έτσι είναι η ζωή, ο Σωτήρης πρέπει να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει μία θέση» σχολίασε κυνικά ο Αμορίμ.

 

Θεωρητικά, ο Αμορίμ τόνισε πως θα ήταν ιδανικό για τον Αλεξανδρόπουλο να δοθεί δανεικός, αλλά στην πράξη το απαγορεύουν οι κανονισμοί. Άρα, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αναγκάζεται να κάθεται στον πάγκο του «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Υπάρχει ομάδα που θα μπορούσε να παίξει ο Αλεξανδρόπουλος; Θεωρητικά, ναι. Ποια είναι αυτή; Μα ο Παναθηναϊκός! Όπως εξήγησε ο Αμορίμ, ο Αλεξανδρόπουλος έχει ήδη αγωνιστεί με το Τριφύλλι, άρα δεν θα… παρανομούσε σε μία ενδεχόμενη επιστροφή.

Ευσταθεί το σενάριο; Μάλλον όχι, ούτε υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για κάτι τέτοιο. Ο Γιοβάνοβιτς δεν ψάχνει «οχτάρι» στην αγορά και δύσκολα θα ασχολούταν με έναν παίκτη με προσόντα, αλλά τον οποίο τον είχε και δεν τον χρησιμοποιούσε τόσο πολύ…

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Χαρούμενος σήμερα ο Γιοβάνοβιτς λόγω Μαντσίνι

Previous article

Θίχτηκε ο εγωισμός των παικτών του Παναθηναϊκού – Βουνό η πρόκριση αλλά υπάρχει πίστη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.