0

O Άντριου Άντριους δεν έχει υπογράψει το χαρτί που πρέπει για να μην λογίζεται ανάμεσα στους ξένους του Παναθηναϊκού στην Basket League, κάτι που αποτρέπει τον Μάριους Γκριγκόνις από το να δηλωθεί.

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού απορούσαν εδώ και καιρό τι συμβαίνει με τον Άντριου Άντριους αλλά και γιατί ο Μάριους Γκριγκόνις δεν αγωνίζεται στην Basket League.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μέσω της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Ιωνικό απάντησε και στα δύο αυτά ερωτήματα, ρίχνοντας φως στην κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.

Στην πραγματικότητα, ο Άντριου Άντριους παρόλο που εδώ και 3 μήνες δεν υπολογίζεται αρνείται να υπογράψει το χαρτί που απαιτείται ώστε να μην λογίζεται ανάμεσα στους έξι ξένους του Παναθηναϊκού στην Basket League, κάτι που σημαίνει πως κανείς δεν μπορεί να πάρει τη θέση του. Αυτός είναι και ο λόγος, που οι «πράσινοι» δεν έχουν καταφέρει ακόμη να δηλώσουν τον Μάριους Γκριγκόνις στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα ο Λιθουανός να μένει εκτός από τους εγχώριους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Το ζήτημα προκύπτει από το γεγονός πως ο παίκτης, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Άντριους, πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να βγει από την εξάδα των ξένων στην Basket League, αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταγγείλει μονομερώς το συμβόλαιό του, κάτι που οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν.

Μένει να δούμε αν θα βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα που «καίει» τον Παναθηναϊκό, που έχει ουσιαστικά δηλωμένο στην Basket League εναν παίκτη που φανερά δεν υπολογίζεται, χωρίς να μπορεί να παραχωρήσει τη θέση του στον Μάριους Γκριγκόνις που είναι κανονικά εντός ομάδας.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Μαντσίνι: Αυτά που κάνει ο Αργεντινός στο γήπεδο και η σύγκριση με τον Αϊτόρ

Previous article

Ράντονιτς: «Χαρούμενος που πήραν ευκαιρίες Αβδάλας και Σαμοντούροβ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.