0

Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε και στα λόγια και στις πράξεις πως ο Λουτσέσκου κάνει το άσπρο-μαύρο και προπαγάνδα

Μέσα σε εννιά μήνες είχαμε δύο γεγονότα. Στο ένα γεγονός ο Παναθηναϊκός πήρε το κύπελλο με ένα καθαρό πέναλτι, το οποίο δεν είδε ο Λάοθ και χρειάστηκε σωστά το VAR να τον φωνάξει και να το δώσει. Στο άλλο γεγονός, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου(ουσιαστικά στον τελικό διότι αναμένεται να περάσει την Λαμία) με ένα καθαρό πέναλτι, που δεν έδωσε αρχικά ο Φινλανδός διαιτητής και χρειάστηκε σωστά το VAR να τον φωνάξει και να το δώσει.

Ας θυμηθούμε τις δηλώσεις του Λουτσέσκου μετά τον τελικό: «Δυστυχώς, το ματς κρίθηκε από ένα τεράστιο λάθος -νομίζω ότι δεν είναι άθελο- του VAR, το οποίο υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Γιατί είμαι τόσο έντονος; Διότι, σε αυτό το ματς, υπήρξαν δύο ακόμη καθοριστικές καταστάσεις, τις οποίες ερμήνευσαν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Και στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό είχαμε αρκετές καταστάσεις που κρίθηκαν από το VAR εις βάρος μας. Είναι σαφές ότι το VAR χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για να χτυπήσει μια ομάδα και να σπρώξει μια άλλη ομάδα. Είναι ένα Κύπελλο που πήρε το VAR, είναι απογοητευτικό, αλλά είναι μέρος της ελληνικής ιστορίας. Το VAR πρέπει να είναι μια όμορφη ιστορία, όταν χρησιμοποιείται σωστά, βοηθάει το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς το VAR χρησιμοποιήθηκε στην Ελλάδα για συγκεκριμένα συμφέροντα. Ένα από τα συμφέροντα είναι να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε τι συμβαίνει !»

Ναι αυτά είπε ο Λουτσέσκου μετά τον τελικό του κυπέλλου και τόνισε ότι το VAR ευνοεί τον Παναθηναϊκό και χτυπάει τον ΠΑΟΚ. Και έρχεται το παιχνίδι της Λεωφόρου, όπου ο Παναθηναϊκός είναι 1-0 και μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάλει ένα δεύτερο γκολ και να πάει το ματς στην παράταση και να πάρει την πρόκριση αυτός. Και γίνεται ένα πέναλτι σε χέρι του Τσέριν, που δεν το δίνει ο διαιτητής, αλλά τον καλεί το VAR  και το δίνει. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1 και πήρε την πρόκριση.

Μετά το ματς από τον Παναθηναϊκό ουδείς βγήκε να πει το παραμικρό για το VAR. Καλά για τον Γιοβάνοβιτς δεν θα μιλήσω η διαφορά επιπέδου με τον Λουτσέσκου είναι έτη φωτός μακριά. Γενικά, όμως από τον Παναθηναϊκό ουδείς μίλησε για το VAR. Για αυτό ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Διότι είναι μάγκας αληθινός σε όλα. Δεν θα κάνει προπαγάνδα, δεν θα κάνει το άσπρο, μαύρο είναι αυτό που λέμε Παναθηναϊκά, μάγκικα, αληθινά.

Από την άλλη το ματς τελείωσε ο Λουτσέσκου πάλι μίλησε για την διαιτησία(που δεν απέβαλε με κάρτες τον Ιγκανσον στο πρώτο ημίχρονο και τον Ολιβέιρα στο 85, αλλά αυτός θυμήθηκε μόνο τον Κουρμπέλη) και δεν είπε κουβέντα για το VAR.  Τι έγινε τώρα με το VAR; Δεν χτυπάει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ κύριε Λουτσέσκου; Τώρα το VAR  δεν έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ; Και πως γίνεται το VAR να πολεμάει τον ΠΑΟΚ κατά τον Λουτσέσκου και να του δίνει μέσα στην Λεωφόρο πρόκριση; Πως γίνεται το VAR να πολεμάει τον ΠΑΟΚ και να ευνοεί τον Παναθηναϊκό και να δίνει πέναλτι στον ΠΑΟΚ μέσα στην Λεωφόρο πέρυσι στο 1-3;

Δηλαδή ο Λουτσέσκου μας λέει κατάμουτρα τα «δικά σας δικά μας και τα δικά μας δικά μας» νοοτροπία που χρόνια ολόκληρα έχει ομάδα, που πήρε πρωταθλήματα που δεν άξιζε και έσφαζε στο γόνατο άλλες ομάδες. Καλό είναι λοιπόν να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας για το τι έλεγε ο Λουτσέσκου και τι δεν είπε ο Λουτσέσκου, τι δεν είπε ο Παναθηναϊκός για να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα.

Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, διότι πάντα μιλάει αληθινά, δεν κάνει προπαγάνδα και δεν κάνει το άσπρο, μαύρο. Θα γίνει πέναλτι σε βάρος του και θα είναι ; Θα το παραδεχθεί. Εμείς μάγκικα και Παναθηναϊκά είπαμε ότι είναι πέναλτι, ο Λουτσέσκου πότε θα κάνει κάτι ανάλογο; ποτέ!

Φαντασθείτε το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ προχθές μέσω του VAR( και ήταν), να το είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να έκανε το 2-0. Μέχρι και σήμερα ο Λουτσέσκου θα φώναζε για το VAR, που κυνηγάει τον ΠΑΟΚ και εξυπηρετεί τον Παναθηναϊκό. Τώρα ;Μούγκα για το VAR και αφήγημα και πάλι για την διαιτησία. Είπαμε, όμως. Παναθηναϊκός σημαίνει μάγκας, αληθινός!

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Κάουλι φεύγει από Λουντογκόρετς!

Previous article

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-63: Οι “πράσινες” Αμαζόνες έκαναν πλάκα στον Ολυμπιακό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.