0

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Βουλγαρία

Οι σκάουτερ της βραζιλιάνικης Μπαΐα παρακολουθούσαν τον Cauley Oliveira εδώ και καιρό. Το ενδιαφέρον του συλλόγου χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 2022 και από τότε ήθελαν να τον εντάξουν στην ομάδα τους. Όπως όλα δείχνουν η Esporte Clube Bahia θα πληρώσει τη ρήτρα του Κάουλι, η οποία ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρεται, τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα για την ομάδα αυτή, η οποία ανήκει στην “City Football Group” και μόλις πριν από λίγες ημέρες αγόρασε έναν μπακ έναντι 3,25 εκατ. ευρώ. Η City Football Group διαχειρίζεται και την Manchester City.

Ο Παναθηναϊκός είχε διακόψει την επικοινωνία

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του σε άλλους στόχους και όλα θα κριθούν τις τελευταίες κρίσιμες 48 ώρες. Σε αυτές θα δούμε και τους εκλεκτούς του Γιοβάνοβιτς για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Ο παίκτης ήθελε να φύγει από Βουλγαρία

Όσον αφορά τον Κάουλι, είναι σαφές ότι ζήτησε μεταγραφή στο τέλος του περασμένου έτους. Τότε ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού. Λίγο αργότερα, ήρθε η πρόταση από την Τσονμπούκ Μότορς, η οποία έγινε δεκτή από την ομάδα του, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να πάει στη Νότια Κορέα. Έτσι λοιπόν ο Κάουλι θα πάει στην Βραζιλιάνικη Esporte Clube Bahia

πηγή: paopantou.gr

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Μόνο νίκη στην Τρίπολη – Η προϊστορία

Previous article

Παναθηναϊκά, μάγκικα, αληθινά και ο Λουτσέσκου με προπαγάνδα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.