0

Ποιες όμως θα είναι οι αλλαγές στην ομάδα μετά την συγκεκριμένη άφιξη.

Μεταγραφική ενίσχυση έρχεται προσεχώς όπως όλα δείχνουν στον Παναθηναϊκό, καθώς αυτή τη στιγμή φαίνεται πως η ομάδα βρίσκεται μεταξύ του Ματ Τόμας και του Λάνγκστον Γκάλογουεϊ. Για τον πρώτο, μάλιστα, επιβεβαιώνεται ότι ήδη η ΚΑΕ του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας μέχρι (τουλάχιστον) το τέλος της σεζόν!

Το όνομα του NBAer Γκάλογουεϊ ήρθε στην επιφάνεια από το “novasports.gr”, ως ο γκαρντ που έχει εισηγηθεί ο Ράντονιτς να ντυθεί στα πράσινα. Στη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε ο Ματ Τόμας αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση “2”, καθώς εκτός όλων των άλλων μιλάμε για παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία στην Ισπανία (σ.σ. 2017-2019 σε Ομπραντόριο και Βαλένθια κατά σειρά).

Ο Τόμας και η… καψούρα του Μπαρτζώκα στο πρόσωπό του

O 28χρονος “μπομπέρ” αποτελεί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια τον διακαή πόθο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό. Για άλλη μία χρονιά φέτος προσπάθησε να τον αποκτήσει ως αντι-Ντόρσεϊ, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Έτσι, κατέληξε στη λύση του Κάνααν για το “2”.

Ο Τόμας μετά το περσινό του πέρασμα από τους Σικάγο Μπουλς παρέμενε ελεύθερος, αναζητώντας μέχρι πρότινος ένα συμβόλαιο στο NBA. Εφόσον δεν το βρήκε τελικά ποτέ, ο Παναθηναϊκός που γνώριζε ότι θα υπάρχει διαθέσιμος στην αγορά ένας σουτέρ ολκής άνω του 40% από το τρίποντο, μόνο αδιάφορος δεν θα μπορούσε να του περάσει.

Πέραν της παρουσίας του στο Σικάγο, ο Τόμας έχει περάσει όπως προείπαμε και από την ισπανική Ομπραντόριο (2016-17), την Βαλένθια (2018-19), καθώς και από Ράπτορς, Τζαζ στο NBA πριν πάρει πέρσι συμβόλαιο από τους Μπουλς.

Πως θα αλλάξει η κατανομή των ξένων μία μεταγραφή

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Τριφυλλιού αριθμεί 7+1 ξένους: Ουόλτερς, Λι, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Μπέικον, Ντέρικ Ουίλιαμς, Γκουντάιτις, συν τον κομμένο ουσιαστικά Άντριους. Εφόσον έρθει ακόμα ένας γκαρντ (βλ. Τόμας), θα κοπεί τουλάχιστον ένας ακόμη περιφερειακός. Φαβορί γι’ αυτό είναι ο Γκριγκόνις, καθώς ο Λιθουανός δεν έχει δηλωθεί καν ακόμα στην Basket League, με τον “κομμένο” Άντριους να έχει τη θέση του.

Από εκεί και πέρα, σε ένα πιθανό deal με τον Ματ Τόμας, οι ξένοι θα είναι ως εξής: Ουόλτερς, Λι, Τόμας, Πονίτκα, Μπέικον, Ντέρικ Ουίλιαμς, Γκουντάιτις. Στους 7 αυτούς, ως έβδομος στους τελικούς κι εφόσον όλοι είναι υγιείς, θα υπολογίζεται ο Ουόλτερς. Με τον Πονίτκα, αυτόματα, να υπολογίζεται μαζί με τον Λι στο “1”.

Άρα έχουμε την κατανομή των ξένων ως εξής:

“1”: Πονίτκα, Λι, Ουόλτερς (με το ρόλο του 7ου ξένου)
“2”: Ματ Τόμας
“3”: Μπέικον
“4”: Ντέρικ Ουίλιαμς
“5”: Γκουντάιτις

 

Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ματ Τόμας (Vid)

Previous article

Μαντσίνι: Αυτά που κάνει ο Αργεντινός στο γήπεδο και η σύγκριση με τον Αϊτόρ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.