0

Ο Μαρινάκης είναι μέτοχος της ΤΕΡΝΑ, η μια από τις τρεις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες που θέλουν να αναλάβουν την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό!

Μάλλον στα… ψηλά έχει περάσει η “συμμετοχή” του Βαγγέλη Μαρινάκη στη διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη του ανάδοχου για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

Η – ασυνήθιστη – “συμμαχία” τριών μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών (ΤΕΡΝΑ-ΑΚΤΩΡ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ) έχει και… Μαρινάκη, καθώς ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ένας εκ των μετόχων της ΓΕΚ Τέρνα!

O Βαγγέλης Μαρινάκης κατέχει εδώ και ένα μήνα το 2,57% του μετοχικού κεφαλαίου της ΓΕΚ Τέρνα, ενώ παράλληλα είναι μέτοχος με το σημαντικό ποσοστό του 6% και στην Τέρνα Ενεργειακή.

Αν και πρόκειται για τρεις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, θα ήταν αποδεκτή από τον κόσμο του Παναθηναϊκού η συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Τριφυλλιού έστω και με αυτόν τον… έμμεσο τρόπο; Πρόκειται για ένα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί μετά τη 2α Φεβρουαρίου, καθώς τότε θα αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές των σχημάτων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό και θα προκύψει ο μειοδότης που θα ανακηρυχθεί από το Δήμο Αθηναίων ως ο προσωρινός ανάδοχος του έργου.

Πηγή: trifilara.gr

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Ο Μακέντα ήθελε να επιστρέψει Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ

Previous article

Η Τρίπολη προσφέρεται για να «κόψεις» τον αέρα τους

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.