0

Στην «καυτή» του έδρα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς, για την ημιτελική φάση του CEV Challenge Cup, στις 15 Φεβρουαρίου.

Στις 15 Φεβρουαρίου, στις 19.00 προγραμματίστηκε η ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όπως ενημέρωσε η CEV στο επίσημο της site, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, παρά τις σκέψεις που υπήρχαν για τη χρήση του ΟΑΚΑ.

Μετά το πρώτο παιχνίδι, το οποίο θα λάβει χώρα στο κλειστό του Ρέντη στις 7 Φεβρουαρίου (20.00), οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά για τη ρεβάνς στα ημιτελικά του CEV Challenge Cup.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι μετρούν ήδη μία νίκη στην έδρα τους κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική της Volley League, με ανατροπή και σκορ 3-2 σετ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Κίνηση Ματ (Τόμας) ο Παναθηναϊκός! Ο «Iceman» που άντεξε τα χτυπήματα της μοίρας (Videos)

Previous article

Για δεύτερη μεταγραφή μετά τον Τόμας κινείται ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.