0

Ο Παναθηναϊκός υπέστη ένα ακόμη κακό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε στην Τρίπολη με σκορ 1-0 από τον Αστέρα, με αποτέλεσμα να χάσει την κορυφή για πρώτη φορά από την ΑΕΚ.

Ο Τάσος Νικολαγιάννης σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 τον αγώνα των «πρασίνων», όπου αναφέρθηκε στην κόκκινη κάρτα του Κουρμπέλη, που άφησε από πολύ νωρίς τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες και έπαιξε κατά τη γνώμη του κομβικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. «Θεωρώ απαράδεκτο να πηγαίνει έτσι στη φάση ο Κουρμπέλης ενώ είχε κάρτα, δεν επιτρέπεται αυτό που έκανε ένας τόσο έμπειρος παίκτης», ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσον αφορά το ματς, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο Αστέρας δεν είχε απειλήσει μέχρι να σκοράρει στην πρώτη του φάση. «Αυτοκτόνησε και τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός, είχε τον έλεγχο και είχε μία ευκαιρία με τον Παλάσιος. Από ένα σημείο και μετά τον ένοιαζε περισσότερο να μην δεχθεί γκολ, μέχρι που δέχθηκε τέρμα στο 80′. Μετά το γκολ είχε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες με Ιωαννίδη και Κλέινχεϊσλερ. Ο Αστέρας έκανε μία φάση κι έβαλε ένα γκολ», είπε συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην τωρινή κατάσταση στη βαθμολογία, με την ΑΕΚ να έχει πλέον το πάνω χέρι και Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να πλησιάζουν. «Του πάνε όλα στραβά του Παναθηναϊκού ενώ στον πρώτο γύρο του πήγαιναν όλα δεξιά. Πλέον είναι στο -2 από την ΑΕΚ, γκρεμίζει ό,τι έχτισε στον πρώτο γύρο και κοιτάζει και πίσω του», τόνισε συγκεκριμένα.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Βαθμολογία: Μόνη πρώτη και στο +2 η ΑΕΚ μετά την ήττα – αυτοκτονία του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη!

Previous article

Μάντζιος: «Νικήσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο, δίχως να απειληθούμε. Μας ευνόησε η κόκκινη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.