0

Το σχόλιο του Άκη Μάντζιου για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Παναθηναϊκού.

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Αστέρα επί του Παναθηναϊκού με 1-0 και τον τρόπο με τον οποίο επετεύχθη εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος.

«Σίγουρα μας ευνόησε το γεγονός ότι ο αντίπαλος αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για αρκετό χρόνο. Τουλάχιστον αμυντικά, αφού δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βρήκαμε λύσεις για να διασπάσουμε την άμυνα αν και είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά πετύχαμε το γκολ. Μας βοήθησε και η αλλαγή του Μπαρτόλο. Δουλεύομε σε πράγματα που έπρεπε να είχαμε δουλέψει στη διακοπή για το Μουντιάλ. Είναι δύσκολο εν μέσω αγώνων, να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε αυτό που θέλουμε. Γινόμαστε καλύτεροι σε πολλά κομμάτια κάθε βδομάδα. Νικήσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο, συνεχίζουμε», επεσήμανε ο έμπειρος τεχνικός των Αρκάδων.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Nικολογιάννης: «Απαράδεκτη η ενέργεια του Κουρμπέλη, γκρεμίζει ό,τι έχτισε ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Μετάνιωσε ο Κουρμπέλης: «Εγώ φταίω!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.