0

Αναλυτικά όσα είπε ο Πούχατς: 

«Πραγματικα μετά την κόκκινη που δεχθήκαμε τα πράγματα πήραν άλλη τροπή αλλά και πριν  δεν παίζαμε πολύ καλά. Μερικές φορές οταν λείπει ενας παίκτης δημιουργεί  ανατροπή, αμυνόμαστε περισότερο. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς και μια κακή περίοδος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και πως να συλλέξουμε βαθμούς και να προχωρήσουμε.

Αναμφισβήτητα, δεν μπορώ να πω πολλά για τον πρώτο γύρο, δεν ημουν εδώ. Πρέπει να κάνουμε αλλαγες, να αναπτύξουμε τον τρόπο που παίζουμε για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.

Βεβαίως και το πιστεύουμε στα αποδυτήρια. Μπορεις να κάνεις τα πάντα για να αναπτυχθείς και να γίνεις καλύτερος και μερικές φορές δεν σου βγαίνει. Θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε για να αλλάξουμε το κλίμα ήδη από τον επόμενο αγώνα».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Μετάνιωσε ο Κουρμπέλης: «Εγώ φταίω!»

Previous article

Κριτική παικτών Παναθηναϊκού: «Πλήρωσε» την αποβολή του Κουρμπέλη αλλά και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του Τζήλου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.