0

O Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι πράσινοι μέχρι το 33ο λεπτό έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι. Η αποβολή του Κουρμπέλη στοίχισε στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τζήλος ενώ δεν τιμωρούσε κάποια μαρκαρίσματα από παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, επέλεξε να εξαντλήσει την αυστηρότητά του στην πρώτη κάρτα του Κουρμπέλη, ωστόσο η δεύτερη ήταν καθαρή λάθος αντίδραση του αρχηγού του τριφυλλιού.

Στο δεύτερο μέρος άλλαξε τελείως συμπεριφορά και μοίραζε συνεχώς κίτρινες κάρτες ο Τζήλος.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι 5: Δεν έκανε κάποιο λάθος και δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε. Ανεξάρτητα αν έπαιρνε συνέχεια την μπάλα στα πόδια του δεν έκανε κάποιο λάθος.

Πούχατς 3: Είχε κάποιες καλές επιθετικές ενέργειες, αλλά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Το λάθος διώξιμό του είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί η ευκαιρία στον Μπαρτόλο, που σκόραρε.

Σάρλια 5: Δεν έκανε κάποιο λάθος στο παιχνίδι του. Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι την αποβολή του Κουρμπέλη ήταν καλός και προσπάθησε να βοηθήσει και στο χτίσιμο της επίθεσης.

Σένκεφελντ 5: Ο Ολλανδός σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού είχε σωστές τοποθετήσεις στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά ίσως στο γκολ θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Βαγιαννίδης 6: Ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα του Αστέρα. Ήταν ο μόνος που μπορούσε να απειλήσει στο ματς για το τριφύλλι.

Ρούμπεν 5: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει και ειδικά μετά την αποβολή δεν ήταν καθόλου καλός. Μέτρια εμφάνιση, αν και για 90 λεπτά έτρεξε αρκετά και προσπάθησε να καλύψει χώρους.

Κουρμπέλης 2: Δέχτηκε δύο κίτρινες σε μόλις 6 λεπτά. Σίγουρα η πρώτη είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Τζήλος είχε δείξει ανοχή σε μαρκαρίσματα των παικτών του Αστέρα. Έπρεπε βέβαια να είναι πιο προσεκτικός, αφού είδε ότι ο Ελληνας διαιτητής τα… έβλεπε μονομερώς αναφορικά με τον πειθαρχικό έλεγχο. Σοβαρό όπως και να έχει το λάθος του.

Τσέριν 4: Πολύ κακός στο σημερινό ματς. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα.

Παλάσιος 4: Και αυτός δεν μπόρεσε να βοηθήσει σήμερα. Είχε 2-3 ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Μπερνάρ 5: Στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα ήταν καλός, αλλά μετά την αποβολή του Κουρμπέλη χάθηκε.

Σπόραρ 3: Εκτός τόπου και χρόνου. Ο Σλοβένος φορ ήταν σαν να μην έπαιζε σήμερα.

Αλλαγές Παναθηναϊκού:

Ιωαννίδης 5: Ήταν σαφώς πιο κινητικός από τον Σπόραρ, αλλά έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να χαρίσει τον έναν βαθμό στο τριφύλλι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Μαντσίνι 5:  Με τα καλά χτυπήματα φάουλ δημιούργησε κάποιους κινδύνους, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα.

Τσόκαϊ 5: Έδωσε ενέργεια στην ομάδα με την είσοδό του, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να βοηθήσει τόσο.

Χουάνκαρ – : Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Κλεϊνχέισλερ – :Έπαιξε λίγο και ούτε αυτός μπορεί να κριθεί. Εχασε μια πολύ καλή ευκαιρία λίγο μετά το γκολ του Αστέρα, αλλά αστόχησε.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

 

Πούχατς: «Να βελτιωθούμε και να αλλάξουμε το κλίμα από τον επόμενο αγώνα»

Previous article

Κίνηση Ματ (Τόμας) ο Παναθηναϊκός! Ο «Iceman» που άντεξε τα χτυπήματα της μοίρας (Videos)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.