0

Ο 53χρονος τεχνικός δεν είναι η πρώτη φορά που έβαλε δύσκολα στο «τριφύλλι» και στο τέλος κατάφερε να φύγει νικητής σε μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Έλληνας κόουτς έχει να θυμάται κι άλλα «ραντεβού» με τους «πράσινους» στα οποία έφυγε με ψηλά το κεφάλι.

Τρεις νίκες με τον Άρη

Επί των ημερών του στον πάγκο του Άρη, έγραψε στο κοντέρ τρεις νίκες με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εκ των οποίων μάλιστα τις δύο μέσα στη Λεωφόρο.

Στις 4 Οκτωβρίου 2020 και μόλις στο δεύτερο του ματς στο τιμόνι των «κιτρίνων», με γκολ του Μαντσίνι ο Άρης νίκησε 1-0 κι… απέδρασε με το «τρίποντο» απ΄το «Απόστολος Νικολαίδης».

Στις 18 Απριλίου 2021 με τέρματα των Μάνου και Μανού Γκαρθία ο Άρης επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 με γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο Άρης νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι κερδισμένες…μάχες στον Πανιώνιο

Κι ως τεχνικός του Πανιωνίου ο Άκης Μάντζιος έχει να θυμάται σπουδαίες επιτυχίες με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2019 η ομάδα της Νέας Σμύρνης με γκολ των Σπιριντόνοβιτς και Σταυρόπουλου, «εκτέλεσε» (2-0) τον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη με φόντο την πλατεία.

Στις 11 Ιανουαρίου 2012 ο Πανιώνιος μετά από ματς  – θρίλερ νίκησε 4-3 στα πέναλτι στη Νέα Σμύρνη τους «πράσινους» και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλοθυ.

 

Το «διπλό» με τον Πανθρακικό

Στις 20 Οκτωβρίου 2013 ο Πανθρακικός του Μάντζιου, στήνει…σημαία στη Λεωφόρο. Με γκολ των Ζεκίνια και Ρομέου νικάει 2-1 τον Παναθηναϊκό και παίρνει ένα σπουδαίο «διπλό».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Ράντονιτς: «Να… πολεμήσουμε για 40′ στην Μαδρίτη»

Previous article

Γκουντάιτις: «Η συγκέντρωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να έχουμε κόντρα στη Ρεάλ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.