0

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός πάει στην Μαδρίτη με στόχο να… πολεμήσει για 40′ απέναντι στη Ρεάλ (1/2, 21:45).

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυροβούνιος τεχνικός κατά την αναχώρηση του «τριφυλλιού» για την Ισπανία:

Για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Θα είναι σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια εξαιρετική ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα. Διαθέτει πολλούς ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Σε αυτό το ματς χρειάζεται να βγάλουμε στο παρκέ την ίδια ενέργεια  που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ζαλγκίρις και να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι σε μια απίστευτα ταλαντούχα ομάδα επιθετικά. Πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε με ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά. Η κατάστασή μας δεν είναι καλή διότι ακόμη αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Όπως είπα και πριν δύο ημέρες ο Ποντίτκα είναι ακόμα εκτός προπονήσεων ενώ ο Μαντζούκας και ο Μποχωρίδης ίσως αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Με τους διαθέσιμους παίκτες πάμε στη Μαδρίτη για να τα δώσουμε όλα».

Για τα στοιχειά που θα ήθελε να ξαναδεί από το τελευταίο ματς με την Ζαλγκίρις: «Νομίζω πως θα πρέπει να κρατήσουμε την προσέγγιση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτήν την ενέργεια και τη μαχητικότητα που δείξαμε στο γήπεδο. Παίξαμε την καλύτερή μας άμυνα για φέτος και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο GoogleNews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Ο Νο1 λόγος της κατάρρευσης του Παναθηναϊκού

Previous article

Οι μεγάλες… ζημιές του κόουτς Μάντζιου στον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.