0

Από την εποχή του Λάζλο Μπόλονι που είχε…ξεχάσει να νικάει, είχε να ζήσει κάτι παρόμοιο ο Παναθηναϊκός.


Το χρονικό έτος 2022, ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μακράν της 2ης. Το 2023, δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Πάντως, ούτε πέρσι τον Ιανουάριο, το Τριφύλλι ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Τότε, κατάφερε να…γυρίσει τον διακόπτη. Μένει να φανεί αν θα συμβεί το ίδιο και φέτος από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι Πράσινοι, με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο τους, δεν είχαν ποτέ 4 σερί επίσημα ματς δίχως να κατακτήσουν έστω και 1 νίκη. Αυτό τους συμβαίνει για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2021, όταν και ο Γιοβάνοβιτς είχε το επίσημο ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό.

Νίκη…αγνοείται στο τελείωμα του Μπόλονι

Θυμίζουμε πως στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις, το Τριφύλλι έχει 3 ήττες (ΠΑΟΚ 2-0, 0-3, Αστέρας 1-0) και 1 ισοπαλία (ΠΑΟΚ 1-1). Στο…πράσινο στρατόπεδο, κάτι παρόμοιο είχε να συμβεί από την εποχή του Λάζλο Μπόλονι.

Στα playoffs της Superleague το 2021, ο Παναθηναϊκός επικράτησε την 2η αγωνιστική επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με 3-0. Έκτοτε, στα υπόλοιπα 8 παιχνίδια της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, η ομάδα δεν πήρε ούτε μία νίκη. Συγκεκριμένα, είχε 4 ήττες και 4 ισοπαλίες κόντρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη και Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, η εικόνα της ομάδας ήταν τόσο κακή, που ο Μπολόνι δεν ολοκλήρωσε καν τη σεζόν. Στον τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός πήγε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο ως πρώτο προπονητή.

Ο Ιβάν που τα άλλαξε όλα

Την επόμενη χρονιά, το Τριφύλλι είχε στον πάγκο του τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έναν άνθρωπο που…αναμόρφωσε τον Παναθηναϊκό και τον έκανε ξανά ομάδα που διεκδικεί τίτλους και προκρίσεις στην Ευρώπη, όπως του αρμόζει.

Μπορεί ο Σέρβος προπονητής να αγνοεί για 1η φορά τη νίκη 4 σερί ματς ως τεχνικός των Πράσινων, όμως σίγουρα μπορεί να το αφήσει πίσω του και να…αλλάξει σελίδα. Το έχει ξανακάνει άλλωστε! Με σκληρή δουλειά και τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο πλευρό της ομάδας, ο κάκιστος Γενάρης μπορεί σύντομα να γίνει μία κακή ανάμνηση. Ή αν προτιμάτε, ένα γερό “χαστούκι”, που έβαλε ξανά το Τριφύλλι στην σωστή πορεία!

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Θέλει να μείνει και την επόμενη χρονιά ο Πονίτκα!

Previous article

Δομάζος: “Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά, καλός ο Μαντσίνι αλλά θα περιμένω”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.