0

Ο μεγάλος Μίμης Δομάζος παραχώρησε συνέντευξη για την μεταγραφή του Μαντσίνι, αλλά και την εκτίμηση του στο Γιοβάνοβιτς και πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ του πρώτου μισού του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Δομάζου:

“Είναι καλός παίκτης ο Μαντσίνι. Στον Άρη ήταν από τους καλύτερους και υπό την έννοια αυτή η προσθήκη του στον Παναθηναϊκό φαντάζει χρήσιμη. Αλλά για το αν κάνει για τη δική μας ομάδα ή όχι, θα μου επιτρέψετε να πάρω τον χρόνο μου μέχρι να καταλήξω σε ασφαλές συμπέρασμα.

Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαριά και μπορεί κάποιοι ποδοσφαιριστές να ήταν εξαιρετικοί στους συλλόγους τους, όμως εδώ οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές και σε κάθε περίπτωση πολλαπλάσιες και θέλει πάντα γερό στομάχι για να ξεπερνιούνται. Ελπίζω, συνεπώς, ο Μαντσίνι να τα καταφέρει εξίσου καλά σε εμάς, όπως έπραξε στην προηγούμενη ομάδα του, και να αποδειχθεί επιτυχημένη η μεταγραφή του.

Σε ό,τι αφορά τον συναγωνισμό στο πρωτάθλημα, κοιτάξτε, ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς και τη διαφορά που είχε χτίσει και πλέον πρέπει να επιστρέψει άμεσα, γρήγορα στις καλές εμφανίσεις του. Δεν θα είναι εύκολο, αφού οι αντίπαλοί του έχουν βελτιώσει τις επιδόσεις τους, αλλά θέλω να πιστεύω ότι η κοιλιά που έκανε ήταν παροδική και πως σε σύντομο διάστημα θα είναι ξανά αυτός που πρέπει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι κάθε ματς στο εξής θα μετρά διπλά και τριπλά και άρα τα λάθη απαγορεύονται.

Θα πω επίσης ότι επειδή εκτιμώ τον προπονητή και τη δουλειά του, θεωρώ πως θα γίνει οτιδήποτε χρειάζεται για να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή.”

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Πρώτη φορά 4 σερί ματς δίχως νίκη επί Γιοβάνοβιτς

Previous article

Είναι πλέον ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέρνα-Μυτιληναίος-Άκτωρ θα χτίσουν το νέο γήπεδο στον Βοτανικό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.