0

Μια Κοινοπραξία-κολοσσός, η οποία αποτελείται από τρεις εκ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών στη χώρα –ΤΕΡΝΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΑΚΤΩΡ- είναι αυτή που θα χτίσει το γήπεδο-παλάτι του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, υλοποιώντας το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του Δήμου Αθηναίων ύψους 123 εκατ. ευρώ!

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Βέργης, σήμερα το πρωί άνοιξαν οι φάκελοι των προσφορών από την Επιτροπή Διαγωνισμού το υ Δήμου και επιβεβαιώθηκαν απόλυτα οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών.

Εκτός από την Κοινοπραξία των τριών υπήρξε μία ακόμη συμμετοχή η οποία όμως ακυρώνεται καθώς δεν προσκόμισε την
Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη και η δύναμη που παρέχει στο έργο η εν λόγω Κοινοπραξία, ικανοποίησε απόλυτα τους ανθρώπους του Δήμου και πλέον το πρότζεκτ μπαίνει στην τελική ευθεία.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα επικυρωθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου η απόφαση της Επιτροπής Διαγωνισμού και μέσα στον μήνα η Κοινοπραξία θα ανακοινωθεί ως ο προσωρινός ανάδοχος του έργου. Ο οποίος τους επόμενους μήνες θα χριστεί φυσικά και οριστικός.

Ο Βοτανικός… έρχεται και οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν πια να χαμογελούν για το κορυφαίο έργο που θα δώσει τεράστια δυναμική στο μέλλον της ομάδας τους.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Δομάζος: “Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά, καλός ο Μαντσίνι αλλά θα περιμένω”

Previous article

Αμάν, έψαξαν και τους βρήκαν πάλι…Ο… γνωστός Καραντώνης διαιτητής με VAR τον Τσαγκαράκη με Λαμία!

Next article

You may also like