0

Ο γνωστός για τη δράση του Καραντώνης (πρωταγωνιστής στο περυσινό χειρουργείο με τον ΟΦΗ) ορίστηκε στο ματς με τη Λαμία, ενώ στο VAR θα είναι ο Τσαγκαράκης που στα Γιάννενα είπε στον Κουρμπέλη ότι έκανε… θέατρο σε πέναλτι-μαρς.

Σε συνέχεια των περίεργων ορισμών Ελλήνων διαιτητών από την αναμέτρηση με τον Ιωνικό και μετά για το τριφύλλι, η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει στην αναμέτρηση της Κυριακής του Παναθηναϊκού με την Λαμία τον Καραντώνη πρώτο διαιτητή και τον Τσαγκαράκη στο VAR. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος ήταν πρώτος διαιτητής στην εκτός έδρας νίκη του τριφυλλιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην φάση του πέναλτι του Κουρμπέλη είχε δείξει… παίζεται σε πρώτη φάση και έδωσε την παράβαση μετά από υπόδειξη του VAR Tζοβάρα. Μάλιστα όπως είχε δηλώσει ο αρχηγός του τριφυλλιού τότε, ο Τσαγκαράκης του έλεγε ότι κάνει θέατρο.

O Καραντώνης είχε «σφάξει» το τριφύλλι ακριβώς ένα χρόνο πριν στην εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τον ΟΦΗ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος ότι ο ορισμός αυτός είναι πρόκληση. Συγκεκριμένα, στις 2 Φεβρουαρίου του 2022 αυτός ο διαιτητής μαζί με τον VAR Διαμαντόπουλο τότε είχαν παίξει μείζονα ρόλο στο να φύγει ηττημένο το τριφύλλι στην αναμέτρηση εκείνη. Οι αποφάσεις που είχαν παρθεί από τους δύο ήταν πραγματικά προκλητικές και μάλιστα ο Καραντώνης μετά το παιχνίδι αυτό είχε μείνει για ένα χρονικό διάστημα.

Αυτά που έγιναν στο παιχνίδι αυτό θύμισαν διαιτησίες άλλων εποχών. Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Διαιτητής ο Καραντώνης και στο VAR ο Διαμαντόπουλος. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθήσει. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με αυτογκόλ του Μεγιάδο.

Ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον Σελίμοβιτς σε μια φάση που σήκωσε πολλή κουβέντα, σχετικά με το αν ο Ντουρμισάι επηρεάζει την ορατότητα του Μπρινιόλι, που αν αυτό συμβαίνει, θα έπρεπε να δοθεί οφσάιντ. Ωστόσο αυτό ήταν πταίσμα μπροστά σε αυτά που έγιναν.

Στο 44ο λεπτό ο Μεγιάδο ανατρέπει τον Βιτάλ καθαρά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Καραντώνης βλέπει ότι η παράβαση έχει γίνει έξω. Έτσι ο Παναθηναϊκός χάνει την ευκαιρία να κάνει το 3-1 στο «Γεντί Κουλέ» και να τελειώσει το ματς.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σελίμοβιτς έριξε κουτουλιά στον Μαουρίσιο, αλλά ο Καραντώνης δεν είδε την ξεκάθαρη παράβαση, σε μια φάση που έπρεπε να δεχθεί κόκκινη ο παίκτης του ΟΦΗ.

 

Στο 63ο λεπτό του αγώνα ο Τσιλιανίδης που είχε μπει προ λίγο αλλαγή έχει χτυπήσει στο στομάχι εκτός φάσης τον Χουάνκαρ, αλλά ούτε τότε δεν δόθηκε η κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης. Δεύτερη κόκκινη στον αγώνα στην οποία έκλεισε τα μάτια  ο Καραντώνης.

Το highlight ωστόσο ήταν η αποβολή που ανακάλυψε στο 73ο λεπτό. Σε μια φάση του Βιγιαφάνιες με τον Τσιλιανίδη, ο Καραντώνης έδειξε τη δεύτερη κίτρινη στον «Βίγια» χωρίς λόγο και άφησε το τριφύλλι με 10 παίκτες.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Είναι πλέον ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέρνα-Μυτιληναίος-Άκτωρ θα χτίσουν το νέο γήπεδο στον Βοτανικό!

Previous article

Ο Παναθηναϊκός παραχωρεί δανεικό στο Περιστέρι τον Νίκο Χουγκάζ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.